Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka zastanawiająca sięę kobie

dziwne zachowanie kolegi........

Polecane posty

no więc mam kolegę, który mnie bardzo lubi nieraz sobie pomyślałam "czy on czasem nie czuje do mnie czegoś więcej?" nie mówię o jakiejś miłości ogromnej, ale wiecie.. chemia no więc ostatnio na imprezie ciągle chodził za mną, siadał obok mnie, mówił do mnie zdrobniale w pewnym momencie wszyscy znajomi rzucili się do tańców, ja też w pewnym momencie owy kolega wziął moją czapkę i włożył sobie na głowę - taki żart (mało śmieszny, no ale nieważne) włożył ją odwrotnie więc stanęłam przed nim na palcach, no i poprawiłam mu tą czapkę jak mu spojrzałam w oczy on STRASZNIE się zmieszał.. aż mi się głupio zrobiło facet dorosły, inteligentny, raczej niewstydliwy a się zwyczajnie zarumienił nie wiem czy to, że przysunęłam się bardzo blisko tak na niego podziałało, czy spojrzenie w oczy, czy kontakt dotykowy, wkońcy położyłam mu dłonie na głowie i twarzy dlaczego tak się zmieszał? sądzicie, że takie zmieszanie to objaw, że coś może do mnie czuć..??

kurcze, wiem że to nie takie szokujące jak seks z żonatym czy uderzenie faceta w twarz ale może jednak ktoś doradzi? :D

Gość MEMU
Mnie wydaje się że może coś do ciebie czuć. Jeśli mu w jakimś stopniu zależy na tobie to napewno będzie szukał bliskości i starał sie być w jak najbliższym twoim otoczeniu. Z twojego opisu to by pasowało. Wiesz czasem to właśnie tym osobom na którym nam zależy najciężej jest coś powiedzieć, czy wogóle z nią normalnie rozmawiać szczególnie jeśli jest sie dość nieśmiałą osobą. A jak już spojrzał w twoje oczy to pewnie wystraszył sie, że ty wszystko zobaczysz co on do ciebie czuje:P I się wystraszył i speszył

Gość wujek dobra rada.
A ile ma lat? Wolny czy zajęty? Napisz coś o nim. Podoba ci się?

Gość zgaga21
skoro sie przyjaznicie, nie wiem jak dlugo to mogl rzeczywiscie cos do ciebie poczuc. w koncu nie ma przyjazni miedzy kobieta a mezczyzna, sama to przerabialam. a takie podejscie bardzo blisko moze rozkojarzyc :)