Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonk1233

co robic? Maz jest uzalezniony od suplementowwitamin, odzywek kreatyny i jakiego

Polecane posty

Gość zonk1233

s gowna na spalanie tluszczu i inneg swinstwa? dzisiaj kolejna paczka przyszla z jakimis tabletkami on sobie je z interenetu zamawia... pomijajajc fakt ze za ta zaplacil 200zl on jest chyba uzalezniony? rpzmowy nic nie daja co mam robic

Gość mam zamiar
zmjenjc

Gość wujek dobra rada.
Suplementy w tym kreatyna to nie jest nic złego. Gorzej jak sterydy zacznie brać. Wtedy będziesz mieć sajgon w domu, bo sterydami podbijają testosteron 10x.

Gość zonk1233
tak, cwiczy cwiczy i cwiczy i musi trzymac dla sportu stala wage.... jakas obsesjema

Gość zonk1233
on sterydow nie moze brac bo do zawodow by go nie dopuscili, a testosteron jakis tam bierze jedno to anabol-testo firmy usn, aanbolic fusion, i jakies tribu pro to slyszaalamz ejakies ziola ma czy cus.....

To w takim razie zostaw go na zdrowie mu to wyjdzie na starość ;] A po sterydach wcale nie jest się agresywnym co ty za głupoty piszesz poczytaj trochę...

Gość zonk1233
najgorsze jest to ze on spac nie moze i mnie wini za to (?) a przeciez jak sie nazre siego wszytskiego to niech sie nie dziwi ze spac nie moze przychodzi z poracy na silownie terning do domu pozniej i wielce zmeczony i spac niemoze i jeszce mnie wini bo ja chce przez 10 minut z nim porozmawiac przed snem... bo kiedy jak wraca o 9-10 zamin prysznic czy cos to juz w lozku i uda mi sie jedno zdanie do niego pwoiedziec i w ogole, nie wiem co robic

Gość wujek dobra rada.
Ten testosteron ziołowy to ściema, ale niech sobie łyka. Facet ma takie hobby i tyle. Powinnaś się cieszyć, że ćwiczy a nie browar przed TV wali. Przyciśnij go aby miał czas dla Ciebie i tyle.

Gość wujek dobra rada.
spać nie może, bo organizm po treningu ma podwyższone obroty i potrzebuje 1-2h aby się wyciszyć. Ale z tego co piszesz to u was seks leży a to niedobrze.

Gość zonk1233
tylko wizisz, ja nie chce byc taka zona " co truje dupsko i wymusza" i nie chce gadac mu, ja poprostu go oleje i sie zajme swoimi sprawami a jak to nie pomoze to juz nic nie pomoze;( i on twierdzio ze chce miec dziecko za dwa lata, ciekawe kto bedzie sie tym dzieckiem zajmowac bo ja samotna matka nie zamierzam byc

Gość zonk1233
seks u nas nie lezy, ale prawda jest bardzo zadko bo "go oslabia " a przed walka to trener zabramnia i a wogole.... nie wiem co mu odbilo profesjonalista chce zostac i nagle teraz go olsnilo .. trzeba bylo sie ze mna nie zenic i by mial czas tylko dla siebie

Gość zonk1233
nie wiem co robic, gadanie nie pomaga i mam juz dosyc, a ja naprawde nie zamierzam sie prosic o czas, a co do niego to sie martwie o jego zdrowie, wy chlopaki inaczej do tego podchodzicie, cieszycie sie ze miesnie sa ale ze za kilka lat organizm wysiadzie to juz nie wazne.

Gość wujek dobra rada.
Fajnie, że ma cel w życiu, to ważne. Może za jakiś czas mu przejdzie, jak przyjdą niepowodzenia. Chyba, że ma talent, a wtedy niech ćwiczy.