Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wayq

niepewnosc po stosunku

Polecane posty

Witam ;) otóż jak w temacie, przejdę od razu do sedna sprawy: 3 tygodnie temu z dziewczyna kochalismy sie po osiemnastce kolezanki, troche alkoholu, no i logiczne myslenie poszlo troche na bok;/ zsunęła mi sie prezerwatywa po wytrysku, odłożyłem ją, i kontynuowaliśmy dalsza zabawe bez zabezpieczenia... boje sie o to ze na penisie mogło zostac troche nasienia, poniewaz go nie wycierałem... dodam tez ze stosunek uprawialismy dokladnie w 3 dni przed jej okresem, czyli byly to dni płodne... Okres miała normalnie bez żadnych niepokojących symptomów, ale przed wczoraj, tj niecałe 3 tygodnie po stosunku cos sie zaczelo... dostala naglej ochoty na pizze i ogórki kiszone, nastepnego dnia juz jej to przeszlo, ale dosc duzo zjadla w ten dzien... i wieczorem ni z tego ni z owego zrobiło jej sie nie dobrze, i zaczęło kręcic w głowie... (nie wymiotowała ;) po paru minutach wszystko wróciło do normy paliła papierosy normalnie jadła itp ;) Dodam także, że ma ona problemy z depresją, bierze od ponad roku leki (psychotropy) i właśnie od jakichs trzech tygodni zaczeło sie to jej nasilac... nic jej sie nie chce itp itd... Powiedzcie czy jest możliwe aby była w ciąży ??

Gość dominika która sika
ale ubaw z ciebie debilu, przed okresem są dni niepłodne więc jak mogłeś ją zapłodnic skoro dostała tego okresu, a że jest psycholem to już nie ma związku ze sprawą

Gość mnie też smutno
niech zrobi test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dobre.....
będzie dzidziuś, zbieraj kasę na wyprawkę, i myśl nad imieniem Staś, Jaś, Marcin, Paweł, może Jola, Gosia, Antosia ?

Gość i pomyśleć że
tacy sie biorą za seks?! :O

Gość e tam co tam
3 tygodnie, to o jakies 4 tygodnie za wczesnie na ciazowe mdlosci a o jakichs 6 na zachcianki. relaxxxxxxx a w razie w - najprostsze rozwiazanie - T E S T

Gość A K I M A
Nie krzyczcie na niego .Pewnie ma chłopak z 16 lat. Na pewno nie jest w ciąży TYLE

Gość dominika która sika
widać po wypowiedziach że wszyscy jesteście niedouczeni. przecież przed okresem sa dni niepłodne więc jej nie mógł zapłodnić KONIEC KROPKA!!!

Dzięki za odpowiedzi chociaz nie wszystkie ;) a tak na marginesie to mam 19 lat ;) i dominika jestes pewna ze te dni płodne sa po a nie przed okresem? a test kupie jutro ;)

Gość dominika która sika
umiesz czytać debilu? dni niepłodne są przed okresem a nie po jełopie

Gość twoja dziewczyna ile ma
lat? ona powinna wiedzieć kiedy są dni płodne, a kiedy nie

Gość dominika która sika
jestem pewna bo sama tak współżyję i wiem co robię, 8 dni przed okresem są dni niepłodne

Gość A K I M A
weż się uspokój.Na 100% nie jest w ciąży.Mało wiesz na te tematy.