Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdziewiczona29857

PIERWSZY RAZ

Polecane posty

Gość rozdziewiczona29857

piszcie o waszych wrażeniach. ja miałam wczoraj swój pierwszy raz i nie mogę na miejscu usiedzieć, tak mnie nosi. niby, nie chciałam, żeby tak to wyglądało do końca, ale nie żałuję. obym tylko w ciąży nie była, bo to skrajnie nieodpowiedzialna osoba. ale i tak nie żałuję, było fajnie, choć nie miałam orgazmu. ps. ile muszę odczekać przed kolejnym stosunkiem? ps2. mam 16 lat, nie zabijcie mnie.

Gość uykjk
tydzień

Gość MtyldaN.
wwieku 16l opcji posrednich brak

Szesnaście lat ?! Nie wydaje mi się by to był najlepszy okres w twoim życiu by bawić się w seks. To że fizycznie możesz się pierd.. odbywać stosunek wcale nie znaczy, że twoja psycha to udźwignie. Poniekąd poznałaś już prawdę i już nic więcej nie będzie wstanie cię zainteresować. Ot wyrasta kolejny chuujo brajca. :O

Gość MtyldaN.
perwersja- zmien nick- na stary zbok. Jestes facetem ktory teraz sobie wali na mysl o jej 16letniej cipce..

Gość MtyldaN.
Chyba nie musisz byc psychiatrą by wiedziec, ze ciaza w wieku 16l to za wczesnie dla dziewczyny. Mało jest samobojstw nastolatek na wiesc o ciazy?!!

Gość MtyldaN.
Pedofilia od ciebie wieje perwie psychiczny... Zadna normalna kobieta, nie bedzie twierdzila ze 16l (dajaca dupy chlopakowi bez zabezpieczenia) to osoba gotowa na wspolzycie, ciaze dziecko.

czego psychika nie podźwignie?? ciąży, aktu, faceta, partnerstwa, starzenia się, otyłości, polityki, telewizji, edukacji... . Bezsensu. Nie słyszałem nigdy samobójstwach 16 latek w ciąży. Nie rozumiem narzucania swojej miasteczkowej kołtuńskiej moralność innym

Gość MtyldaN.
Ciekawe ze nie słyszales o samobojstwach nastolatek w ciazy. Ograniczony jestes. Pedofilia i nic innego.

"perwersja- zmien nick- na stary zbok. Jestes facetem ktory teraz sobie wali na mysl o jej 16letniej cipce.." Poprawka - Perwers wali na myśl o 16-letnich fiutach. Przecież dawno zostało potwierdzone, że to gej, nawet jego stopka to mówi.

Gość MtyldaN.
Perwersja to facet, i prosze nie udawac ze jest inaczej. Zostalo to tu juz udowodnione wiec powodzenia 🖐️

MtyldaN. skoro to takie popularne pokaż mi jakiś link do artykułu o takim przypadku po drugie w szkołach są lekcje biologi można zrobić zajęcia na temat działania ludzkiego ciała w ramach biologi pokazać wszystkim nastolatka jak wygląda stosunek za pomocą wizualizacji przepływ plemników... . i opowiedzieć o gumkach skoro nie ma edukacji seksualnej

Gość MtyldaN.
Link juz byl, sam(!) zglosiles do usuniecia. Wiec daruj sobie pederasto

Gość MtyldaN.
"za 2002 rok podają liczbę 209 samobójstw osób w wieku 17-20 lat. 62 na skutek ciaz" Szkoła Bez Przemocy//Kierownikiem Kliniki Dzieci i Młodzieży Instytutu Psychiatrii i Neurologii w Warszawie. I co nie ma samobojst ciezarnycch nastolatek, nie bo po co...

Gość MtyldaN.
pirat.... Nie dziwie sie ze jara cie temat wspolzycia 16latki--- pedofile, tak maja.

Gość MtyldaN.
Normalny facet, nie bedzie twierdzil ze 16l jest gotowa na seks na ciaze itp

Gość MtyldaN.
A tak urwłam sie z demonstracji- jakis problem??

Jestem userem tak jak i Ty "fajtłapku" Tylko mam trochę więcej wiosen na karku i przez to mogę spojrzeć na problem, bo to chyba można tak nazwać. Skoro podręcznik do religii jest grubszy od tego, który uczy odnaleźć się młodym ludziom we współczesnym świecie.