Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piosenka ksiezycowa

Lubicie chudych facetów?

Polecane posty

Gość piosenka ksiezycowa

Ja nie ;) uważam, że facet powinien mieć trochę ciała ;)

Gość pewnie żona byłaby zachwycona
feee obleśni są

Gość piosenka ksiezycowa
noo i najśmieszniejsze są ich chude nogi hahah :D albo żylaste ręce :O fuuuj

Gość chestem chucherko
mam 180 cm i 67 kg wagi, lubie siebie takiego, dobrze dobranymi ubraniami mozna znacznie poprawic wyglad

Gość tylewtemaciee
nieee, dla mnie facet musi byc meski, moj misiek jest duzym facetem :) wazy 100 kg, ale jest wysoki, ma piekne rece, takie lapska ,ze echhhh, uwielbiam te jego mozne ramiona, umiesnione rece, nie ma brzucha, bo tego nie lubie, zwracam uwage tylko na facetow tzw "wiekszych" :P a do tego jak jest praawie lysy to juz mam bzika (jak moj maz)

tylewtemaciee - właśnie opisałaś faceta, którego w życiu bym nie dotknęła, bo mnie tacy odrzucają na wstępie :) Ale w sumie to dobrze, bo w ten sposób każdy facet ma szansę znaleźć kobietę dla siebie.

Gość piosenka ksiezycowa
tylewtemaciee uwielbiam takich ❤️

Gość triceratops
uwielbiam, zawsze się obejrzę za taką chudszą ode mnie tyczką. te ich żylaste ręce też mnie jarają :D chociaż tych grubszych i dobrze zbudowanych też uwielbiam.

jedne lubią chudych, drugie miśków... a ja to mam chyba najgorzej, bo jestem tak pomiędzy nimi :D tyczki nie przypominam choć jestem w miarę wysoki, ale brzuch mi nie ostaje, więc... :P

pijany kjójićek - no właśnie nie.. dla nich jestem nijaki :P bo jak się gruby jakiejś nie spodoba, to spodoba się innej ;) wiec wychodzi na to, że ja się powinienem podobać wszystkim, a tak nie jest :D

może to nie z powodu budowy ciała? bo aż wierzyć się nie chce :P ile ważysz i przy jakim wzroście?

wzrost to jakieś 182cm i 80kg wagi :) czyli tak książkowo w miarę ;) nie wiem, może to ja jestem zbyt wybredny :P

no widzisz i masz odpowiedź, ale jak każdy facet winę na kobiety chciałeś zrzucić :P dalej uważam, że wagę masz fajną, chociaż + 3-4 kilo byłoby jeszcze lepiej ;)

jak bym ćwiczył albo coś to bym trochę zmężniał, ale problem w tym, że nie mam czasu albo mi się nie chce :P jedynie przez zimę przytyję trochę, ale 4kg to za dużo, na mnie od razu będzie to widać :D

Chuderlakow nie lubie, jak ma nogi chudsze od moich to odpada :-) hahahahah :-D

nogi, a dokładnie łydki to ja akurat mam najgrubsze w całym ciele że tak to nazwę ;) 3 lata zasuwania dzień w dzień na piechotę na uczelnię oddaloną ode mnie 2km w jedną stronę robi swoje :D poza tym trochę rowerem jeździłem, więc też trochę poszło w nogi... i teraz mam nabite jak koks jakiś :P

mi też jest dość trudno przytyć ;) ostatnio już mi nie tak trudno jak kiedyś, jak przeholuję z jedzonkiem to też mi pójdzie w brzuch... ale tego nie chcę ;) wolałbym już mięśniami na wadze przybrać niż sadłem :P

no własnie nie che jesc chemii szkoda mi nerki a w rodzinie juz ktos miał z tym problem wiec co zrobic?

sosssss - czekaj na taką ,która lubi chudzielców ;) jak widać po temacie, takie kobiety też są ;)

Gość asfasfsafasf
sosssssss sosssssss@tlen.pl'; a co jesli człowiek nie moze przytyć bo to wbrew jego genom Dieta i siłka i niema bata a przytyjesz(nie trzeba zaraz brać odżywek, wszystko możesz wziąć z pokarmu), tylko taka dieta to chyba coś gorszego niż dieta na schudnięcie i trzeba trochę kasy zainwestować i dużo mieć samozaparcia. Ale jak ktoś się tłumaczy że to u niego rodzinne ze jest się chudym to na pewno nie przytyje :P

"Dieta i siłka i niema bata a przytyjesz" jakby to powiedział hardkorowy koksu: "Tylko Dabl blasta! i nie ma liby" :D

powiedz bezrobotnemu :classic_cool: grunt w tym ze czuje sie dobrze w swojej sylwetce wiec po co zmieniac sie dla kogos lub dla innych by sie im podobac