Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piosenka ksiezycowa

Lubicie chudych facetów?

Polecane posty

"grunt w tym ze czuje sie dobrze w swojej sylwetce wiec po co zmieniac sie dla kogos lub dla innych by sie im podobac" no wiesz, z tym też trzeba ostrożnie... bo to też wymówka wszystkich grubasów :P dobrze się czują, ale pewnego dnia dopiero do nich to dociera, jak już jest za późno...

ale ja szczupły jestem i nie mam podowód aby zmieniac sie : ) tym bardziej mam wyjebane na to ze jakas tam dziewczyna lubi miskow :D

Lubię b. chudych i bardzo wysokich, wszyscy faceci, którzy podobali mi sie najbardziej reprezentowali ten pajęczy typ sylwetki ;).

Gość 24latka:).,.,
Nie lubię szczypiorków. Czuję się mniej bezpiecznie przy takim facecie. To wrażenie, że jestem od takiego silniejsza... porażka

Gość balllalababalalalba
Nienawidzę chudych facetów :) Mężczyzna, to ma być mężczyzna. Ma być większy od kobiety, mieć siłę, żeby ją podnieść i otoczyć dużym, męskim ramieniem. Poza tym sama nie jestem drobna i w dodatku dość wysoka, więc tylko na gigantów zwracam uwagę. Szczypiorki, wykałaczki i takie takie nie robią na mnie żadnego wrażenia (tym bardziej, że już przerabiałam znajomość z takim jednym szczupło-chudzielcem i widzę, że to nie dla mnie - zupełnie nie podniecał mnie, tak jak w przypadku potężnego faceta (gdzie od razu miałam kisiel w gaciach :P), dotyk jego ramion). Nawet jak ma brzuszek to jest pięknie :)

Gość A JAKI TO CHUDY FACET
ile np ma wzrostu i wagi?

Gość balllalababalalalba
Trudno to sprecyzować, bo niektórzy mają cięższe kości i jeden facet przy wzroście 185cm i wadze 70kg będzie wyglądał zupełnie inaczej, niż inny o takich samych wymiarach. Moim zdaniem chudy facet to np --> http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/425845_402098846472561_135161953166253_1819409_1067695731_n.jpg Jak dla mnie zdecydowanie za chudy.

Gość A JAKI TO CHUDY FACET
rozumiem ze on ci sie nie podoba ?

Gość balllalababalalalba
Nie podoba mi się z budowy ciała. Na temat twarzy się nie wypowiadam ;d

Gość amandalamana
Najprzystojniejsi faceci to co o normalnej wadze. Czyli 185/80-85kg. Grubsi i bardziej napakowani są obleśni i nawet nie próbujcie zaprzeczać. Jeśli laska bierze takiego to najwyraźniej nie miała większego wyboru.

Gość Eeehamujchłopak
Jak dla mnie, dziewczyny wolą grubych z tego powodu że rezygnują z opcji "zdobycia" takiego szczupłego/umięśnionego. Potwierdzają to wszyscy że kobiety lubią wysportowanych, umięśnionych czy porządnie wyglądających facetów a nie grube fleje bez celu w życiu... Ja do 16 roku życia byłem chuderlakiem i dużo dziewczyn miałem w tym czasie, w gre wchodzi najczęściej charakter i zachowanie. Po 16 roku życia zacząłem chodzić na siłownie i w wieki 19 lat byłem ładnie spompowany, przy czym ta którą chciałem była moja. Dziewczyny ocknijcie sie! Chcecie faceta czy pulpeta którego wysoki i chudy w 2 minuty poskłada? Jeżeli podnieca was grubość to powinnyście się tym martwić a nie cieszyć :) Pozdrawiam!

Gość Eeehamujchłopak
Prawda jest taka, że waga nie w każdej chwili mówi o sile i dziewczyny, mówię wam to szczerze w moim przypadku... mając 175cm, 60kg w wieku 15 lat nie jeden większy i silniejszy ze mną przegrał. Siła leży w całości a nie tłuszczu który jest do niczego... taki facet da wam tyle co w zime ciepło a w lato cień. Bawi mnie to, wręcz to komiczne aczkolwiek szczupli chłopacy mają także dużo do zaprezentowania sobą i częściej osiągają sukces w życiu niż jakiś okrągły wypierdek który całe życie spędza przed komputerem :D