Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okres a test

okres, testy negatywne a ciaza

Polecane posty

Gość okres a test

zdarza sie? czuje sei jak w ciazy

Gość zajrzyj na forum
idź zrobić test z krwi -beta hcg -on wykrywa nawet najmniejszą ilość gonadotropiny kosmówkowej która wytwarza się w ciąży.

zdarza się czego sama jestem przykładem test pozytywny dopiero w 17tc a robiłam co jakieś 2-3 tygodnie dawno była karta ciąży a testy ciągle negatywne :D:D:D

Gość Nulciaq
Ja się zorientowałam dopier pod koniec czwartego miesiąca, że jestem w ciąży- nie miałam ani zachcianek, normalnie okres, nie tyłam... Wszystko tak jak zawsze. Jedynie szybciej się męczyłam, ale zrzuciłam to na nową pracę, w której naprawdę nie miałam czasu na nic i ciągle w biegu. Nagle okres spóźnił mi się o 2 tygodnie, a w brzuchu zaczęło coś ,,się kręcić", kiedy zrobiłam test wyszedł pozytyw. I wtedy to już poooooszło. ;) Popieram zrobienie badania krwi. :)

Gość okres a test
test 3 dni po terminie mies. negatywny, wtedy jeden dzien okresu, potem dwa dni plamienie, przed tez plamienie, testy 4 negatywne, mimo wszystko czy mozliwa ciaza?

Witam ja też się staram o dzidzię ale niestety dziś zaczął się okres. Jestem na Bromergonie bo mam za wysoką prolaktynę

Gość okres a test
tak, staramy się, ciagle sei dziwnie czuje, ciagniecie w pachwinach nie przszlo a okresu juz nie ma, kluje mnie cos w piersiach ipodrzuszu, dziwne to

Życzę Ci jednak pozytywnych wieści. My dopiero odniedawna próbujemy dlatego że ciągle był jakiśproblem z miesiączką. Przez wysoki poziom prolaktyny wysyłali mnie do neurologa,endokrynologa, mam jeszcze niedoczynność tarczycy. Boję się że będzie ciężko doczekać się dwóch kresek, coć bardzo bym chciała. Tak długo czekam. Proponuje zrobić jeszcze raz test.

Dziewczyny ale w ciąży nie można mieć normalnego okresu, jedynie plamienie PRZYPOMINAJĄCE okres. Każde inne krwawienie w ciąży jest niebezpieczne i wskazuje na poronienie