Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virtucon

poradzcie

Polecane posty

Gość virtucon

rozstalam sie z facetem stwierdzial ze nie ma szans bysmy byli jeszcze razem ale we wszystkim mi pomagal przyjezdzal obiadki i ciasteczka przywozil teraz do dnia kiedy wiedzial ze sie umowilam z facetem u mnie w domu calkowita zmiana jest zlosliwy niemliy nie odzywa sie oczywiscie dopytywal jak mi sie spotkanie udalo co o tym sadzic o co mu chodzi?

Gość tak tak !tak
o miłość

Gość tak tak !tak
inteligencja to nie jest najwiekszy atut u kobiet ale empatia zaginela wraz z praszczurem

Gość Eleeene
pies ogrodnika.Sam nie wezmie kosci, ale drugiemu tez nie da jej obgryzc :-P

Gość virtucon
jaka milosc w to to ja nie uwierze wczoraj byl niemly dla mnie zlosliwy jakis taki

Gość milosc moze nie
inaczej by walczyl o ciebie a nie gadal ze nie mozecie byc razem albo to gowinarz emocjonalny i nie umie sobie radzic z emocjami i kobietami :o mozliwe tez ze za jakis czas rozkwitnie wasze uczucie

Gość virtucon
sam to zakonczyl bo zmeczony ja to przyjelam do wiadomosci dostosowalam sie i tak postepuje do tej pory nie intersuje sie tym co robi i z kim on mnie informuje o swoim spotkaniu ze nie moze spac itd pyta mnie o spotkanie o ktorym wiedzial intersuje sie tym i jak sie dowiedzial ze ten facet byl u mnie od 21 wsej to pozniej stal sie niemily wczoraj probowalam sie czegos dowiedziec w sprawie przesylki mojej to zlosiwie mnie na drzewo zrzucal nie kumam go