Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Delanaura

Jakiś sobie robi ze mnie jaja, czy co?

Polecane posty

Gość Delanaura
Choć wtedy jak "sprzedał" mnie temu policjantowi, to dopiero był psychol. Żyć mi nie dawał. Choć parę razy, jak przekroczyłam prędkość, to i psychol się przydał. Tylko na mnie spojrzeli, to życzyli mi szerokiej drogi. :D

zalezy kto co lubi ja jestem zbyt poważna na takie smski nie lubie pisac tymbardziej jak kogos nie znam to mnie to nudzi jak mialam 15 lat to fakt cos takiego mnie krecilo ale teraz to mam takie podchody w dupie ;)

Gość Delanaura
Fakt jestem dość dziecinna. I miałam się w to nie bawić, tym bardziej, że myślałam, że to jeszcze ktoś inny. Ale potem mi się przypomniało, że tamten miał nr z orange, a ten chyba z plusa.

Gość Delanaura
Jacek niby ma na imię :) I powiedział dokładnie gdzie się poznaliśmy, coś czaję, choć niejeden mi się przedstawiał na ulicy.. Takie miasto, że przejść bez zaczepki trudno było. A to niby właściciel takiego sklepu, czaję, że zawsze mnie zaczepiał tam..

Gość Delanaura
Niby nie może przestać o mnie myśleć od lat.. Heh.. może się z kimś założył?

Gość Delanaura
Spotykać się chce... Chyba jest nienormalny.. jednak..

Gość Eleeene
im wiecej twoich wypowiedzi , mam wrazenie , ze jestes mala dziewczynka. Dziwnie sie zachowujesz, chyba Cie mocno to kreci?

Gość Delanaura
Trochę kręci, bo ostatnio za dużo pracuje chyba, a poza tym buduje dom i jakoś tak poważnie u mnie.

Gość Eleeene
w takim razie zycze milej zabawy.Zle postawilas temat.Chce sie zabawic, nudzi mi sie .I bysmy sie nie produkowaly. Nie zapomnij o swoim spiacym partnerze.Niech chlopak tez ma ucieche z tej zabawy :-P

Gość Delanaura
Z pewnością nie kręci do tego stopnia, aby pomyśleć o spotkaniu naprawdę. Ale gdybym olała, to nawet nie wiedziałabym, że ktoś w tym mieście mnie jeszcze pamięta. :D Nawet chętnie sobie przypomniałam to miasto, bo tam mieszkał ze mną ktoś dla mnie ważny. Aczkolwiek skończyło się.. gdy wyjechałam.

Gość brzydulicha
ale musisz byc brzydka i miec niska samoocene skoro przezywasz tak ten temat i musisz az na kafe nam o tym oznajmiac

Gość Delanaura
brzydulicha - z pewnością :D

Gość Delanaura
Jestem już po 30-tce, więc ilość adoratorów zaczęła spadać. Trochę mi z tym źle - przyznaje. Szkoda, że nie może już tak zostać na zawsze. ;)

Gość Eleeene
dobrze sie czujesz? Moze powinnas udac sie do gabinetu lekarskiego. Cos niedobrego z Toba sie dzieje.Czyzby swoj trafil na swego?

Gość Delanaura
Nie, nie traktujcie tego tak poważnie. Aczkolwiek faktycznie jestem przyzwyczajona do ogona facetów, a teraz jakby ogon coraz mniejszy.

Gość Delanaura
Nie mówcie, że nie chciałybyście znowu mieć po 20 lat, gdy faceci szaleli. Miło się wspomina.

Gość Eleeene
tak mysla tylko osoby niedowartosciowane i niedojrzale.Powaga nie ma tu nic do rzeczy. Widocznie jestes albo znudzona kobieta jak mops, albo nieszczesliwa w zwiazku, jak kreci Cie jakis wariat nawalajacy esy do Ciebie . Pozdrawiam , ale nudzi mnie juz ta rozmowa.Wybacz, znikam.

Gość Delanaura
A teraz nawet jeśli adoratorzy są, to jacyś tacy "ułożeni" i tylko kombinują, jak się przedstawić aby wyszło to niechcący. W wieku 20-lat byli właśnie szaleni. Jeszcze nie pogrywali... miało to wiele uroku. Dzisiaj każdy boi się zbłaźnić i pogrywa.

Gość Delanaura
Kręci mnie samo zachowanie, sam wariat nie interesuje mnie ani odrobinę. Wcześniej też mnie nie interesował.

Gość Delanaura
Heh.. właśnie napisał, że przyjedzie bez względu gdzie teraz mieszkam, tylko mam powiedizeć gdzie, to przyjedzie .. hehe.. :D

Gość :/ :}:/
"Jakiś sobie robi ze mnie jaja, czy co?" no jest bardzo duza szansa na to :/

Gość Delanaura
Ogólnie podekscytowanie wyczuwalne po drugiej stronie. Gdybym nie urwała pisałby pewnie do rana. Jednak mam nadzieję, że dzisiaj już nie napisze. Prosił, abym ja do niego dzisiaj napisała - bez przesady. :O Na jeden dzień to miałam ciekawość i wysłuchiwania komplementów, ale więcej to już nie :P

słuchaj ja ci juz wywróze jak to sie skonczy chcesz? przerabialam to nie jeden raz

Gość Delanaura
Niby jak się skończy? Dla mnie to już się skończyło. Pewnie jeszcze napisze, ale nie ma to większego znaczenia.

aha no to spoko

Gość Delanaura
Bardziej mnie zastanawia to, czy to jest naprawdę ten, za którego sie podaje. Bo tyle o mnie wie, a ja nie kojarzę abym tyle temu akurat opowiadała. Z drugiej strony, tylu mnie tam zaczepiało, że nie wiem co komu mówiłam.

a jak myslisz po co cie zaczepiali :) bo ja wiem doskonale

Gość Delanaura
Jak mówił mój wtedy ukochany: "jedni do łóżka, inni do ołtarza". Wiem, że spora grupa z myślą o łóżku, ale paru kocha mnie do dzisiaj i nie mówię o tym typku.. :)

Gość :/ :} :/
paru ?!

Gość Delanaura
Hej dziewczyny! Dzisiaj coś mnie natknęło i wpisałam jego nr w wyszukiwarkę. Faktycznie nie kłamał, mam nawet jego nazwisko, bo prowadzi sporą firmę.