Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona wielce zaskoczona

Mojemu mezowi odbilo

Polecane posty

Gość to tak zwany emerytyzm
Eleeene >> nie mówię, że moim zdaniem ten koleś jest staruchem, bo ma 28 lat, mówię, że jest mentalnym staruchem właśnie dlatego, że sam o sobie myśli, że się już starzeje, że na wyjścia do ludzi już za stary, że za parę lat nie wyobraża sobie już seksu, ba ! on nawet teraz ma na niego chęć rzadko. Nie mówię, że to już starzec metrykalny tylko mentalny. Czy ty rozumiesz co czytasz ? :O żona wielce zaskoczona >> po sterydach zaczynają się problemy ze wzwodem, włącza się agresor, zaczyna niedomagać serce i wątroba, chłopina sypnie ci się fizycznie choć muły mu urosną. Gdyby nie był taki głupi to by mi było go żal :D Z kim ty się kobito zadałaś, mądrzejszych nie było czy jak ? :O Współczucia. Aż strach pomyśleć jak będzie srał ogniem przed 40tką. Albo stanie się żałosnym podstarzałym lowelasem, który będzie rwał nastoletnie dupeczki albo skończy jak sfrustrowany ferdek kiepski z brzucholem piwnym, zalegający przed tv całymi dniami. Nie wyobrażam sobie życia u boku kogoś kto całe dorosłe życie uważałby się za starca co to już się dla niego życie skończyło. Żal, po prostu - żal.

Gość mlkmlkm
no mowie ze debil...moj maz ma 36 lat ja 27. wyglada calkiem mlodo, i tak samo sie czuje, nie wpada w paniek z powodu wieku, wiadomo czasem najdzie go refleksja ale to zadne halo...uwielbiam go. a ten koles autorki jest po prostu za;losny. brak slow. pieporzony narcyz nie obchodzi go nawet fakt ze zona nie lubi pakerow....czyli wcale nie zalezy mu na jej opinii, jaki z tego wniosek?

Zapytaj go o śmierć. Może to zwykłe pochodne jego lęku przed przemijaniem, śmiercią. Jak zachowuje się na cmentarzu (np. przy pogrzebie)?

Gość njebjesko
moj troche starszy ale zostala mi po nim silownia,zdjecia tatuazy i troje dzieci....uwazaj jak go kochasz bo oni glupieja w tym wieku