Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WysokaNati21

Jestem za wysoka ;( :(:(

Polecane posty

Gość WysokaNati21

Hej :).Mam 174 cm wzrostu i marzę o tym aby sobie skrócić nogi (udo i łydkę operacyjnie) o 10 cm.Marzę o 164 cm wzrostu,ponieważ jestem bardzo wysoka i głupio się czuję na ulicy taka wysoka a po za tym nigdy nie noszę butów na wysokim obcasie a tak super wyglądają :(.Mój chłopak ma 180 cm i nie chcę być od niego wyższa ;(.Mam ten kompleks od 16 roku życia :(

Gość ptasiek nastroszony
kuzwa jak jestes jeszcze szczupla to Ty wiesz jaki skarb masz, a Ty chcesz nogi skracac. jezeli juz to najtaniej je ulozyc na torach , po co zaraz operacje kosztowne

Co ja bym oddała, żeby być 11 cm wyższa, dziewczyno. Na pewno masz piękne, długie nogi, a nie takie kacze nóżki jak ja...

Gość WysokaNati21
Jestem szczupła i mam duże piersi -70 C ale nie nawidzę swojego wzrostu :(

Gość milivanilii
he he, głupoty piszesz, choć rzeczywiście trochę za dużo ci się urosło

Gość ptasiek nastroszony
to trza Ci faceta ktoren silna reka i twardym penisem by Ci uswiadomil jaka Dzagą jestes. przy ktorym bys sie poczula piekna i kobieca

Gość a po co mi w ogóle taki brat
sorry- odbiło Ci??? ja mam 175 albo 176 nie wiem dokładnie i czuję się ŚREDNIA wysoka to jest 180 wzwyż. wybij sobie natychmiast z głowy skracanie nóg, dziewczyno- nawet na wybiegu dla modelek miałabyś śrdenie szanse- bo trochę za mało cm!!! nie masz czego się czepić to poszukaj w sobie czegoś, co możesz realnie zmienić! Zadbać o włosy, poćwiczyć.. To nie Ty jesteś wielce wysoka, tylko dużo niskich ludzi jest!

i ciekawe ile ty masz wzrostu karzełku piszący "trochę za duzo ci się urosło"... nie jesteś karłem Nati i to na tyle.. Ale o wysokim wzroście nie ma za bardzo mowy. Załóż obcasy będąc z facetem, te kilka cm nie gra roli zresztą i tak widac, że to przez obcasy.. ja pierdole, nie moge po prostu

ja mam radochę, moja sąsiadka- niemiła larwa chodzi dzień w dzień na szpilkach 13 cm a mimo to ja na płaskich obcasach patrzę na nią z góry... hehehe nie sprawiałoby mi to radochy gdyby nie fakt, ze to wyjątkowo wredna pinda. Zawsze słysze jak z ulgą zrzuca te buciory po całym dniu- zakompleksiona baba..

Gość DominatorPANJEDEN
Będę cię poniżał aż uznasz że jesteś normalna

Gość anetaaaa20
od 16 roku zycia? to masz wiecej i dalej myslisz na poziomie podstawowki?

Gość WysokaNati21
Dzięki Wam podbudowałam się :*.Dziękuję :)