Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coca cola zero

Chciałabym, zeby mężczyźni mnie pragneli!!!

Polecane posty

Gość coca cola zero

Wiem, ze to głupie ale to prawda. Marzę o tym, by mężczyźni zwariowali na moim punkcie! Chcialabym słyszec komplementy i zachwyt . Czuje taką potrzebe bo mi tego brakuje. Jestem brzydka i mało rozgarnięta więc nigdy żaden mężczyzna tego nie zrobił. Nie wiem, co to znaczy byc w związku, miec chłopaka, kochac sie, calowac, spędzac ze sobą czas...itd. Niedlugo skoncze "dużo lat" a doświadczenia z mężczyznami mam jak dziecko z pierwszej klasy a moze nawet i takich nie mam.

Zaprzedaj duszę diabłu w zamian za zmianę wyglądu, skoro jest tak źle to może warto.

Gość FlalerPaler
Nie ma to jak miec cele niemozliwe! Zamiast sie skupiac na wszystkim na okolo zwroc uwage na sama siebie i czy ty samej siebie pozadasz. Jezeli czego nie masz to nie mozesz tego dac innym! Proste

Gość coca cola zero
nienawidze siebie! sowjego wygladu, intelektu, osobowości, charakteru!

Gość Gdybyś lubił mnie choć trochę
Jak leniwa też jesteś to nadziei nie ma bo jakbyś poczytała mądre książki to byś sporo umiała zmienić w sobie.

Gość coca cola zero
Gdybyś lubił mnie choć trochę A co Ty wiesz o moim zyciu, nie każdemu czytanie książek pomaga...zresztą nie zamierzam sie Tobie tlumaczyc.

Gość Eleeene
to czego oczekujesz obrazalska panno od kafeteriuszy? Dobrze Ci radza a Ty sie nabzdyczylas juz :-P

Trzeba łopatą? Jeśli nienawidzisz siebie. To świat jaki Cię otacza jest odbiciem Twojego wnętrza. Nie licz na to że ktoś Cię pokocha. Zmień nastawienie do siebie to zmieni się Twój świat. Książki to jedno z wyjść, nikt Cie nie zmusza do czytania. Ale pamiętaj żeby coś się zmieniło trzeba zacząć coś robić a nie narzekać.

Gość coca cola zero
Skąd mozecie wiedziec czy czegoś nie robie, bądz nie próbowalam? Moze tak własnie jest bądz bylo i moze to nic nie pomogło i moze mam juz dosc tej walki i moze czuje, że niektórzy po prostu nie nadają sie do zycia... Łatwo pisac takie morały, gorzej juz z realizacją.

To co piszesz jednoznacznie świadczy o tym że masz stany depresyjne. Dopóki nie zaakceptujesz siebie, nie umniejszysz swoich wad a uwypuklisz zalet których nie chcesz widzieć to nic się nie zmieni. Pierwsza sprawa to wdzięczność, bądź wdzięczna za to co nie jest złe (a wyjdź z założenia że mogło być gorzej) Tylko będąc wdzięczną wzbudzisz w sobie radość i akceptacje siebie. Ale to nie dzieje się nagle, trzeba czasu i wytrwałości. A cierpienie właśnie teraz jest Ci potrzebne, bo kiedy będziesz cierpieć i w końcu stwierdzisz że już tego nie chcesz to się przebudzisz. Zaczniesz patrzeć na wszystko z innej perspektywy.

Gość dfvtg
zasmuce cie... prawie kazda kobieta pragnie byc pozodana:D nie ty 1wsza

Napisałaś "nienawidze siebie! sowjego wygladu, intelektu, osobowości, charakteru!" I dlatego ciężko Ci znaleść bliska osobę. Jak inni mają Cie polubić jak nie lubisz siebie. To jest niemożliwe. Jeśli czujesz to wszystko - świat to wyczuwa. My (inny ludzie) wyczuwam Twój stan i wiemy że nie lubisz siebie, uważasz za nudną i nieatrakcyjną. To po co się z taką osobą poznawać? Powiedz, czy chciałabyś mieć taką kumpelę jak Ty???

Gość coca cola zero
A cierpienie właśnie teraz jest Ci potrzebne, bo kiedy będziesz cierpieć i w końcu stwierdzisz że już tego nie chcesz to się przebudzisz. haha, w takim razie chyba nigdy sie nie przebudze bo trwa to od kilku lat, a jest mi źle na tym swiecie niemalże od urodzenia.

Gość jesteś biczesem
pragniesz poprostu konkretnego ładowanka w d...

Cierpisz już kilka lat i nic z tym nie robisz. Gdybyś cokolwiek robiła zamiast narzekać to uwierz mi wszystko by się zmieniło. Nie jestem specjalistą ale to wygląda na depresję. Jest uleczalna a nieleczona może prowadzić do śmierci. I teraz pytanie: Czy chcesz żyć? Jeśli tak podejmij leczenie. Nie znam Cie ale wiem że warto (na pewno jesteś wartościowym wrażliwym człowiekiem). Zrób pierwszy krok w wierze, nie musisz widzieć całych schodów, po prostu zrób pierwszy krok. Martin Luther King

Gość coca cola zero
Jakiś czas temu zrobilam małe doświadczenie. Zalogowałam sie na pewnym portalu by sprawdzic czy mam chocby minimalne powodzenie u mężczyzn. Wkleiłam swoje zdjęcie, takie na ktorym najkorzystniej wyglądam, wchodzilam na konta mężczyzn, by sprawdzic czy ktorys z nich napisze do mnie - nie zrobil tego zaden. A odwiedzałam naprawde mało urodziwych mężczyzn, dosłownie brzydali. Jestem teraz przeszczęśliwa!

Jeśli sprowadzasz wszystko do wyglądu zewnętrznego. A poza tym można być szczęśliwym nie będąc z nikim związanym. Zakładam że chcesz związku bo uważasz że wtedy będziesz szczęśliwa, raczej nie. Szczęście to nie cel sam w sobie to sposób życia, pogoda ducha mimo wszystko bez względu na okoliczności.