Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UPRAGNIONA I WYCZEKIWANA

CIAZA W KONCU SIE UDA NOWY TOPIK!!!

Polecane posty

Witam przyszle forumowiczki tego topiku, wszystkie kobietki, którym się udało po długim okresie starań, te które jeszcze walczą o to zeby zajśc ciaze Niektóre mają za sobą inseminacje, inne in vitro, a jeszcze innym udało się naturalnie, ale wszystkie nas łączy jedno UPRAGNIONA CIAŻA Podzielmy się naszymi wrażeniami, przeżyciami i spostzeżeniami, razem łatwiej Pozdrawiam i zapraszam do rozmowy wszedzie sie juz znaja dlatego postanowilam zalozyc nowy świezy topik ZAPRASZAM!!!!

Gość masz juz
1213 takich tematów a potem jak człowiek czegoś szuka to znaleźć nie może po od chuja staraczkowych tematów

Gość wesoła odezwij
wypierdalaj:o

jak wam sie nie podoba to nie czytajcie nikt wam nie karze

Gość marchewa ewa a
Czy na tym świecie są jeszcze kobiety dla których ciąża i posiadanie dziecka NIE JEST jedynym celem życiowym, któremu podporządkowują wszystko, nie kochają się spontanicznie tylko z kalendarzem, płaczą przy jednej kresce na teście? Czy tylko ja się uchowałam, że nie zamierzam robić kociokwiku jakby brak dziecka robił ze mnie jakąś ułomną?

marchewa ewa a dziewczyno czytaj wyraznie ten topik to jest temat skierowany do tych osób które staraja sie od bardzo dawna o dziecko bez wyliczania itd itd tylko ktore sie lecza ale przechodzily in vitro czy inseminacja bedzie cie temat dotyczyl to zapraszam póki co jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie udzielaj i inni wredni ludzie :/

Gość marchewa ewa a
No czytam i widzę kolejny topik dla kobiet w szalonej pogoni za ciążą, dla których się już nic innego w życiu nie liczy.