Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona___namaxa

DZiwna sytuacja u lekarza..??????

Polecane posty

Gość zaskoczona___namaxa

chce wam coś opowiedzieć bo nie wiem co o tym myśleć,może komus tez sie cos takiego przytrafiło Miesiąc temu dopadło mnie straszne choróbsko..katar kaszel zatoki,..siedziałam w domu myśląc ze samo przejdzie brałam jakieś leki typu gripex ale nic!postanowiłam iść do lekarza w swojej przychodni..jak tam poszłam dowiedziałam sie ze w ten dzień ma dyżur lekarz u którego ani razu nie byłam ,ale zarejestrowałam się bo co taka chora bd wybrzydzać.Byłam druga w kolejce.Kiedy przyszła na mnie pora wchodzę do gabinetu widzę młodego lekarza za biurkiem myślę,,ok zbada szybko coś przepisze i wreszcie się lepiej poczuje)po wstępnej rozmowie czyli zapytaniu co mi jest kazał mi usiasc na kozetce.Usiadłam i zaczęłam podnosić bluzke zeby mnie osłuchał a on nagle!,,Proszę sie nie rozbierać!!,,Szybko opuściłam bluzkę aż mi sie głupio zrobiło...A on osłuchał mnie przez SWETER!!!!po czym stwierdził ze nic nie słyszy i przepisał mi ibuprom...:/wysząłm z gabinetu jak oparzona!pierwszy raz spotkałam sie żeby lekarz badał pacjentkę przez sweter:/dodam ze objawy choroby sie nasilały i musiałam isc do innego lekarza ktory stwierdził zapalenie oskrzeli...CO o tym myślicie??o zachowaniu tego lekarza??przecież to lekarz wiec nagie cialo czy to kobiety czy mężczyzny nie powinno byc dla niego obce..

Gość fggsfg
to kolejna prowokacja Mayor of london, nie wierzcie jej ludzie!