Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubiś

Do kogoś,czyli o trollach i hakach

Polecane posty

Gość Kubiś

Pisze tutaj, bo wiem że tu czasami wchodzisz. Od długiego czasu śledzisz moje wszystkie wpisy sieciowe. Informacje, które nie powinny dojść do niektórych osób, jakimś cudem doszły. Mimo tego, że są one nie prawdziwe oraz tym, że nikt się pod nimi nie podpisał z imienia i nazwiska. Prędzej czy później dowiem się kim jesteś, bo teraz nie mam zielonego pojęcia. Mam mało wrogów. Chociaż nie ma to już dla mnie większego znaczenia, bo to nie ja będę się tłumaczyć ze swojego brudnego sumienia, na starość na łożu śmierci. Nie wiem jak można mieć tak coś nie tak z głową, nie mieć swoich własnych problemów, żeby wtrącać się w czyjeś życie. To tak jakby ktoś kradł komuś listy ze skrzynki i tłumaczył się, że "Kłódka była łatwa do otworzenia". Mam nadzieję, że wreszcie się ockniesz (może już się to stało) i zajmiesz się swoich żywotem a innym dasz po prostu żyć. Napisałem to tylko po to, aby inni pseudo hakerzy umieścili w swoim słowniku wyraz "PRYWATNOŚĆ". Za błędy wielkie sorry.

Gość osinowy kołek
wow! parę lat temu widziałam fragmenty SWOICH prywatnych wpisów i nawet WYPOWIEDZI na łamach pewnego forum randkowego. Ktoś umieszczał je po stronie przeciwnej To dopiero był hardcore :P

Gość to coś poważnego?
czy zepsuło ci to opinie? po co wipisujesz bzdury? kiedy sie dowiedziales ze jakas osoba stad cie zna?

Gość to coś poważnego?
i daletgo mozesz byc przestroga da innych podobnych do ciebie idiotow

Gość osinowy kołek
to coś poważnego? rzadko mam ochotę nakopać komus do dupy. Ale, przyznaję, czasami mam wielką.. na przykład teraz :P

Gość Kubiś
Jak ktoś nie rozumie aluzji co do listów, to jego problem. Jak ktoś zrobi z ciebie idiotę przed wszystkimi,to kiedyś zrozumiesz. Po prostu brak przyzwolenia, na ingerencję w moją prywatność. Tak przestroga.

Gość Kubiś
Na razie ktoś posunął się do tego, można rzec tylko. Nie wiem co może siedzieć w głowie takich ludzi, ale to już ich problem. Na ulicy nikt mnie nie opluwa, na szczęście.

Gość to coś poważnego?
ale co? mi chces nakopac do dupy? dlaczego? ja tez wyb sie wkurwil jesli ktos by rozpowiadal glupoty ktore wypisuje choc nie wypisuje no ale tez mala lekcja dlo ciebie! co takiego piales? jakie sa komentarze w twoja strone? ile masz lat?

Gość Kubiś
Tylko tyle chciałem napisać. Mam nadzieję, że dotarło do co niektórych. Śmieszne to raczej nie jest. Dobrej N.

Gość osinowy kołek
to coś poważnego? nie zniżam sie do takiego poziomu.. KARMA ZAŁATWIA TO ZA MNIE :D, :P

Gość to coś poważnego?
ale co ja biedny zrobilem?