Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FacetSwojejDziewczyny_

Problem z doprowadzeniem kobiety do orgazmu

Polecane posty

Mam problem z moją kobietą. Jesteśmy razem kilka miesięcy, a ona wciąż jest strasznie wstydliwa. Współżyjemy od niedawna, ale tylko "w półmroku" i do tego pod kołdrą. Ona w ogóle nie daje mi się pocałować poniżej biustu. Jak schodzę w okolice brzucha to mi się wyrywa i wypycha mnie z łóżka. O seksie oralnym nawet nie chciała słuchać, a samą penetracją nie jestem w stanie doprowadzić jej na szczyt .. Co robić ?? PS. Bardzo ją kocham i na pewno jej nie rzucę!!

Gość balbinaaaa, czo robisz?
nie lubi tego i tyle:D sex nie dla niej.

Gość Sanders29
Zwiąż ją, zaknebluj i rżnij sukę ile wlezie - w końcu się przyzwyczai i wstyd ją minie

Gość za mało sie starasz
podstepnie ją zwiaż ! a potem róbisz juz co chcesz , dla osiagniecia celu , kłam przyciegaj i co ino , byle by zrobic swoje , ale wszystko tka by jej sie podobało , to nic ze na pocztku bedzie sie wzbraniac ! ona ma problem z akceptacja siebie , na spoko tego nie zmienisz szybko , sposób ktory podałem , tak !

taaaa , właśnie , zgwałć ją :D hahaha. Gorzej jak nie poskutkuje bo dziewczyna aseksualna jest:D

Chyba nie jesteście poważni!

, a samą penetracją nie jestem w stanie doprowadzić jej na szczyt .. to słaby jestes :o lepiej znajdz jej kochanka bo Ty sie nadajesz może do oglądania z nią filmów ale do seksu raczej nie :o

Gość za mało sie starasz
kazda normalna kobieta lubi ostry sex bujac to sobie mozesz , dwa razy w roku

to dlatego, ze pozycja misjonarska jest niewygodna i nie da się przy niej głęboko wejść, do tego ona mi nie pomaga, bo ciągle zaciska uda zamiast rozłożyć .... a ona w innych pozycjach kochać się nie chce :/

Gość za mało sie starasz
zabierasz sie do niej jak pies do jeza , stad ona w łózku dominuje i pozwala na to co chce , a ty tylko wykonujesz jej mniej lub bardziej naprowadzania ciebie , kobieta jak mówi nie w łózku z natury choc nie zawsze oznacza to tak , to takie swoiste by nie było na nią i by czasem nie było , ze to co sie zdarzy lubi , ale to bardziej skomplikowane jak na jednego posta , prawda drogie Panie ??

Gość za mało sie starasz
a dlaczego zaciska uda ? powiedziła ? by dostała orgazmu głeboka pewnetracja nie jest konieczna osle

jest nieśmiała i ma takie różne obronne odruchy jak np wpychanie rąk między mnie a siebie, zaciskanie ud ...

Gość za mało sie starasz
nie interesuje mnie co ty myslisz , a co ona mówi na zapytanie twoje dlaczego zaciska uda !!!

1. nie gotowa jeszcze. 2. nie dość cię kocha bądź nie dość ci ufa:P 3. boi się , że zaciąży. 4. aseksualna. ( nie ma rady , trza zostawić i poszukać innej)

to po co piszesz w tym wątku skoro cię to nie interesuje i nie chcesz pomóc ?

Gość za mało sie starasz
czytasz co pisze ? jak tak samo jestes ciezkokapujacy na jej sygnały jak tu na to co pisze o co pytam , to ja sie jej nie dziwie , odpowiesz na moje pytania czy nie ?

jak może być nie gotowa? ona ma już 24lata! aseksualna też nie jest, bo na powitanie zawsze podchodzi i daje mi takiego namiętnego buziaka, do tego lubi się przytulać .. problem powstaje wtedy kiedy zaczynam ściągać z niej ubranie .. dziewczyna zmienia się nie do poznania z uwodzicielskiego kociaka w przestraszoną wyobcowaną istotę ..

Gość dwudziestoczterolatka :)
no to porozmawiaj z nią, bo to nie jest normalne

Gość za mało sie starasz
znowu piszesz co ty myslisz i jak to widzisz , nie rozumiesz ze to nie istotne ! to juz wiemy ! odpowiedz na pytania , co ona mówi , jak pytasz dlaczego ?

no i na namiętnym buziaku - koniec:D A ty myślisz ,że podpuszczalskie to nie mogą być aseksualne? ;D Problem tkwi w tym ,że dalej się nie posuną bo ich to już nie kręci.

Gdyby nie byla gotowa to by nie doppuscila do wspolzycia, zamiast gwaltow i zwiazywan ( jak rady powyzej) proponuje najpierw upewnic sie o uczuciach wzgledem ciebie,( rozmowa) jesli wszytsko ok proponuje zrozumiec ze malo ktora kobieta ma orgazm pochwowy wynikajacy z penetracji wnetrza, wiekszosc kobiet ma orgaz poprzez penetracje lechtaczki kolego, wiec skoro ona taka swieta to pewnie lezy a ty za pzreproszeniem robisz swoje, Ona dojdzie tylko na jezdzca, ale tu problem bedzie ze ona niby niesmiala, no to moze byuc tak ze ty siedzisz na kanapie ona na tobie i ten tego..... A chyba o higienie intymnej nie musze wspominac kobiety i faceci takze nie lubia smierdzacego ciala oddechu i okolic intymnych aby zachecic kobiete do seksu oralnego proponuje zaczac golic jajka i przesadnie dbac o higiene, tzn po kazdym siusiu umyc wacka i tylek.... dla niektorych to przesadnie dla wiekszoscio norma Musisz byc pachnacy i przyjemny, wtedy sie nie opsze..... chyba ze nie kocha albo ma kompleksy

w którym momencie? chodzi ci o to co mówi w trakcie seksu czy po seksie?

Gość za mało sie starasz
ty wesoła wyskoczylas jak filip , to ona go nie dopuszcza do siebie !! a nie ze niechce robic mu loda

no co Ci odpowiada jak pytasz dlaczego taka jest ? skad ma takie reakcje???

Gość ewa z drzyzga
mozeodrobina % wtedyhamulcepuszczaja :P powodzenianieodpuszczajabedziedobrze

Gość za mało sie starasz
pisałas ze zaciska uda co powoduje ze ty nie mozesz robic tego jak chcesz , ja zapytałem czy ty pytałes dlaczego zaciska uda , i dlaczego wkłada rece miedzy ciebie a nia samą , pytałes ja dlaczego to robi ! masz jakis problem z rozumieniem pisanego słowa ?

rozmawiac mozan poza lozkiem, czyli np przy sniadaniu " Kochjanie, kocham ciebie i twoje cialo i chcialbym abys sie czula swobodnie naga, czy jest cos co bym mogl zrobic aby zapewnic ci komfort ? jesli mi nie pwoiesz to sie nie domysle, niestety nie mam takich zdolnosci"

wesola dziewczyna ma racje problem w tym czy on z nia o tym rozmawia, albo ona z nim?

do Wesola dziewczyna Dobry pomysł. Spróbuję ją namówić na jeźdźca. Z higieną nie mam problemów, ale żeby myć tyłek po każdym sikaniu? Szok! Przed zbliżeniem zawsze biorę prysznic. Sądzisz, że powinienem jej pozwolić wybrac perfumy dla siebie? Czy to mało męskie jeśli kobieta wybiera facetowi zapach?