Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FacetSwojejDziewczyny_

Problem z doprowadzeniem kobiety do orgazmu

Polecane posty

Gość ssdfsd
Może to zakamuflowana LESBA ???????????????????

Gość Glupio ze tak pisze
Bez przesady. gdyby byla zakamuflowana lesbijka nie calowala by namietnie na powitanie, gdyby byla typem ktory nie potrzebuje seksu nie calowala by namietnie na powitanie i najprawdopodobniej powiedziala by ze to o to chodzi. Tu jest dziewczyna, ktora ucina wszelkie rozmowy o seksie, broni sie podczas stosunku, bo jak inaczej nazwiesz to odgradzanie sie rekami i zaciskanie ud? Gdyby to byla ozieblosc to lezala by jak kloda. Dla mnie to co ona robi to obrona.

Gość balbinaaaa, czo robisz?
obrona przed seksem:D

Gość KobyjetaaSzczesliwaa
ja tak zaciskalam uda i odpychalam faceta jak wciskal mi na chama.. ...mowilam mu ze boli a ten jakby nie slyszal i dalej swoje tez mialam czas ze balam sie wpadki i rowniez sie bronilam ale wystarczyl jeden ogier ktoremu mowie co i jak (wczesniej z nikim podczas sexu nie rozmawialam jak lubie itp),dostosowal sie do mnie...a ja spelniam jego zachcianki i jest super Mimo ze nie mialam jeszcze z nim orgazmu to i tak jest fajnie

Gość Glupio ze tak pisze
KobyjetaaSzczesliwaa to co piszesz Ty i za malo sie starasz to prawda. Ja to widze tak. Albo dziewczyna miala zle doswiadczenia z seksem i teraz sie boi. Albo niestety autorze nie jestes tak dobry jak myslisz i trzeba sie podszkolic. W sumie lepiej zeby to byla ta druga wersja.

Gość FacetSwojejDziewczyny_
Jak mam się podszkolić bez jej udziału? Zdrada nie wchodzi w grę.

ja mysle, że albo nie lubi seksu, po prostu nie sprawia jej to satysfakcji i nie chodzi tu o Ciebie, są takie kobiety dla których seks nie jest priorytetem i nie dlatego, że mają złych partnerów . Możliwe jest , że odczuwa ból podczas stosunku, tak bym tłumaczyła te obronne reakcje. No i na pewno ma kompleksy, bo dlaczego wstydzi się rozebrać przy świetle? Może po prostu porozmawiaj z nią i tyle.

Gość Glupio ze tak pisze
Bez jej udzialu to chyba sie nie podszkolisz. Nie wiem. moze powiedz ze widzisz ze sex nie sprawia jej przyjemnosci i ze to moze ty cos zle robiszi chcialbys wiedziec co.

Gość Worobiey
Upij ją, a ona po pijaku wszystko ci wyśpiewa, jak lubi, co lubi, czy ma bóle, a nawet czy cię kocha :))))))

Gość DruidMorales
Zamów jakąś uroczą prostytutkę, która zostanie waszą nauczycielką seksu. Od razu wyjdzie czy twoja panna ma skłonności do lesbijstwa :D

Gość mbnvmvmv
Co za kretyn - jak mam sie podszkolic bez jej udziału !!?? Jestes pizda nie tancerz zadna z toba nie zatanczy - tyle baranie

Gość gość
Ludzie ogarnijcie sie... Przeczytałem to całe forum... I mogę już stwierdzić co jest przyczyną.. Były facet jej pewnie wmawiał, że jest kiepska w łóżku i to odbiło się na jej psychice i tak już ma wpokojone.. Niestety ciężko będzie ci jej to wybic z głowy bo wiesz że rewelacji nie ma, ale proboj. Za wszystko chwal, kompementoj, mow jaka jest seksowna i zaproponuj urozmaicenie. To ze ma 24lata nic nie znaczy, z czasem sie otworzy.