Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virtucon

zalamana nim

Polecane posty

Gość virtucon

wczoraj pisalam smsmy z moim bylym z ktorym nie jestem od miesiaca a od 2 tygodni nie mieszkam niby wszystko bylo ok kumplowanie pomoc dowiedzial sie ze spotkalam sie z facetem u mnie i zaczal byc niemily zlosliwy no i wczoraj troche wypilam i napisalam ze wiem ze nic nie znacze ze pozbyl sie balastu ktory ma gdzies odpisal zebym zajela sie czyms bo to smutne lub tez ze jak on przetsanie byc moim swiatem to ze mna porozmawia. napisalam mu ze juz nim nie jest i sama nie chce z nim byc ze dojrzalam do tego i skoro on mowi nie to nie i ze nie bede z nimbiegac mialam goscia wczoraj u siebie i napisalam ze przeproaszam ale musze sie zajac goscim to napisal mi ta '' zajmij sie gosciem godlebnie tylko nie pluj skoro jest zajmujacy'' myslalam ze spadne z krzesla jak to przeczytalam stwiwerdzil tez ze ja sie nudze i chcialabym byc teraz u niego ale on nie chce .....a ja chcialam mu tylko przekazac ze nie bede nic robic by zmienic nasza sytuacje a tu takie teksty padly .....pozniej napisal ze wszystko to kwestia rozumienia w odpowiednim czasie kopernika tez palili za nierozumienie nie oczekiwal tego ale sie zawiodl o co mu biega? jak napisalam ze bedzie jak chce czyli nie bede w jego zyciu odpisal cool

Gość Master2_prawdziwy
To po jaką cholerę w ogolę do siebie piszecie i to jeszcze na temat swoich nowych znajomości ?