Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pupka malucha

czy wasze dzieci mialy uczulenia po oryginalnych Pampersach?

Polecane posty

Gość pupka malucha

jak wyzej

Gość moja miala
moja miala cudowalam z kremami, masciami, a to okazaly sie pieluchy zmienilam i spokoj, ale na samym poczatku uzywalam CARE one nie uczulaja zwykle zielone pampersy tak

Gość dadadadadad
moje miało uczulenie po DADA, a po PAMPERSACH nigdy

Gość kailla21
po pampersach nigdy, po huggiesach tak

Gość pupka malucha
ja wlasnie mam teraz tez pampersy tylko ze aktiv fit i zaczyna mniec zaczerwieniana dupcie i niewiem czy to nie pampersy

Gość kikolec
moje dziecko ma uczulenie po hagisach i belli, bo Pampersach nie

Gość moja corka miala
po pampersach newborn, care, i zielonych. po huggiessach tez miala najdelikatnijsze okazaly sie pieluchy labell a intermarch i dada z biedronki. teraz zaluje, ze tyle miesiecy sie meczyla z oryginalymi pieluchami. syn ma dwa miesiace i od poczatku jest w labell,uczulen brak

Gość mrMaxx
mój miał uczulenie na chusteczki nawilżane pampersa,ale tylko "soft".

moje dziecko oryginalne pampersy używa...to znaczy ja mu zakładam...:D i nie ma uczulenia zadnego a co najwazniejsze nie odparza sobie w nich pupci...ale mama mi mówiła ze moja siostra miala uczulenie...ja osobiscie wyprubowałam juz bardzo duzo pampersów ale zawsze wracam do tych oryginalnych ;] najbardziej nam odpowiadają...

Gość halllllllllllllllo
My uzywamy pamerow orginalnych tylko na noc,a w dzien z DM(niemiecka siec drogeryjna)sa bardzo dobre bo nie uczulaja ale chyba nie sa az tak chlonne jak pampers wiec na noc zakladam pampersy a uczulenia brak.

Gość dlugi dzien
?>>?>?>/.

mój nie, ale pilnuję sąsiadki syna, który ma uczulenie po Activ Baby, po premium care nie

Gość Midela98
Jak ludzie pojęcia mylą mówiąc ' Oryginalne pampersy ' Każde są oryginalne. To nie pampersy, tylko pieluchy firmy Pampers, tak jak np. Huggies to nie pampersy tylko pieluchy firmy Huggies... tak jak Dada, Happy, Babydream - to pieluchy tych firm a nie pampersy... Teraz pewnie mi któraś powie, że się wymądrzam, no ale nie jest tak ??

Gość do mammm
jak wyzej,do mam-zmieniajcie czesciej,a nie co 12 godzin!wszelkie alergie czy uczulenia znikna

Mój synek miał uczulenie po zwykłych pampersach. Teraz uzywamy huggies i nie ma ani śladu zaczerwienień!! Zmieniam przy każdym karmieniu. Musiałam się tylko nauczyc je zapinac bo nie sa tak elastyczne jak pampers i na początku non stop przesikane ciuchy. Uważam, że każde dziecko toleruje inne i inaczej.

Gość Moja córcia
miała uczulenie n apielucho majtki dla dziewczynek.Przez miesiąc nie mogłam jej pupy wyleczyc.Nadmienie,że miała 14 m-cy i zmieniłam jejco 3 h.Reszta pampersów jest o.k Mysle,ze problem jest w tym,ze niektóre dzieci maja uczulenie na aloses który jest w tych pieluchach. Teraz uzywamy pieluch z rosmanna i jest o.k

Gość jhiojoko
moje nie mialo na szczescie

Gość moja miała na pampersy
cała pupa czerwona :( wszystko przeszło jak zmieniłam na tetrowe albo dadę