Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fioleczka89

Rozpoczynam walke z kilogramami

Polecane posty

Hej dziewczyny ja od jutra dołączam do was musze coś ze sobą zrobić bo jest coraz gorzej :( od jutra jem tylko zupą kapuscianą zobaczymy efekty !!! trzymajmy sie razem :)

oby do tego dietowania podejśc z optymizmem a pójdzie do przodu, u mnie moze nie do końca tak dietetycznie było ale nie marudzę;]

kasiulka zupa kapusciana przynosi szybkie efekty tym bardziej jeśli je się tylko ją, niestety póxniej najczęściej kg wracają-mi wróciły, kiedys byłam na takiej diecie. dlatego radzę zastosowac raczej diete MŻ, racjonalne jedzenie co 3godziny mniejszych porcji do tego ćwiczenia efekty zostaną na dłużej.

Gość Angelika...
Ej a słyszałyście o diecie sylwestrowej? można schudnąć 8 kg w ciągu 2 tyg. Trzeba ćwiczyć tylko po 25 minut 3 razy w tyg :)

Hej dziewczyny, widzę że jest nas coraz więcej :) kasiulka332 ale nie polecam Ci diety kapuścianej, najlepsza dieta to mż :P:P:P

cerin to poprosze o tą dietke. Dziewczęta ciesze się że jest nas coraz więcej. Wczorajszy dzień zaliczam do udanych- zaczełam więcej pić wody no i biore błonnik na 30min przed posiłkiem. Poza tym nie zrezygnowałam z chleba bo nie wytrzymałabym bez niego ale zastąpiłam go chrupkim pieczywem i zastanawiam się nad tym makaronem- uwielbiam go ale myśle że zamienie tradycyjny makaron na ten razowy co o tym myślicie? A co z ćwiczeniami? Macie jakieś fajne które szybko się nie znudzą? Ja moge ćwiczyć jedynie wieczorami albo jak mały ma drzemke.

Fioleczka89 co prawda zaczepiłam się na innym topiku ale tu też będę zaglądała;] ćwiczenia polecane przeze mnie wszystkim i wszędzie to abs zestawy po 8 minut na odpowiednie partie mięśni, tu masz pierwszy link http://www.youtube.com/watch?v=dDbw16rxteE . teżz jestem ciekawa co to za dieta sylwestrowa chociaż to nie jest zdrowo tyle chudnąć w tak krótkim czasie

Gość kawka-turkawka
Cześć, przyłączę się, jeśli można :) Szukałam jakiegoś w miarę "świeżego" tematu i proszę- trafiłam do Was. Mam podobne problemy, choć do zrzucenia chyba trochę mniej...moim celem jest 6 kg do świąt. Znam swój organizm i obawiam się, że może mi się nie udać, więc ucieszę się też bardzo z 4 kg. Plan: ograniczenie kalorii do 1000-1200. 5 posiłków, w tym jeden owocowy przed południem w pracy. Do tego sport co najmniej 3 razy w tygodniu. I może jakoś pójdzie :) Jeśli chodzi o diety to przerobiłam już ich wiele...jedne działały, inne nie. Wiosna byłam na mż 1000 kcal i to było najlepsze. Dlatego do tego wracam. Schudłam wtedy parę kg i waga się trzymała. Jednak od września miałam bardzo nieciekawy czas i zajadalam kłopoty...w efekcie przytyłam wszystko co zrzuciłam na wiosnę. Wyobraźcie sobie, jaka jestem na siebie wściekła za takie zaniedbanie!!! Teraz jestem po śniadanku i za godzinę planuję wybrać się na siłownię trochę pomęczyć się na orbitreku lub bieżni.

kawka-turkawka pewnie że możesz dołączyć ;) chwaścik dzięki za link, bardzo fajne ćwiczenia zamierzam tak ćwiczyć. Niestety mieszkam w małej miejscowości więc basen i siłownia odpadają.

Ale sobie popływałam :) Najważniejsze jest to że mam z kim, mój chłopak bardzo mnie wspiera i we wszystkim mi towarzyszy :) Wczoraj zamknął się z lodami w sypialni żeby mi nie robić smaka :P:P:P A najważniejsze jest to że waga leci mi w dół, na razie nie zdradzam ile bo jeszcze za wcześnie, ale jestem prze szczęśliwa :):):)

Fioleczka89 nie ma sprawy, sama ćwicze te na brzuch czasem na tyłeczek też;P kawka-truskawka a jakie masz wymiary(wzrost/waga)?

Gość kawka-turkawka
Mam 168 cm wzrostu i wagę obecną prawie 63 kg. Chcę zobaczyć 57 lub jeszcze lepiej 56... to taka moja waga idealna. Dobrze w niej wyglądam i się czuję. Widzicie więc, że ja nie walczę z żadną otyłością, ale z pewną dawką nadmiarowych kg, które powodują, że jest mi źle. Wiem z doświadczenia, że taka walka jest czasem trudniejsza niż schodzenie z nadwagi...to czysta psychologia.

Gość Aannkkaaa24
Hej dziewczynki! mozna dolaczyc?

Cześć dziewczyny też chcę do Was dołączyć, może wspólna motywacja grupy mi pomoże:) bo w przypadu mojej osoby mam co zrzucać:( przed chwilą waga pokazała 82 kg wrrrrr

no tak zapomniałam napisać o moim wzroście :) mam aż 157 cm :) a co do mojego odchudzania to chcę zacząć od wizyty u dietetyka bo jak dotąd wszystkie diety mnie zawiodły i efekt jest taki, że jest mnie coraz więcej :(

jeżeli chodzi o dotychczasowe diety to owszem zrzucałam po kilkanaście kilogramów a później zaniedbywałam się i przybywało mi tyle co schudłam plus dodatkowo kilka kg :(:( porażka na całej linii...

Dziewczyny to mnie zdołowałyscie :( myslałam ze na zupie kapuscianej sobie schudne a wy mi nie polecacie :( :( nie potrafie ograniczyć jedzonka od stycznia nie pale i chyba zaczne bo jedzenie zamiast jesc to pochłaniam :)

Witam nowe odchudzaczki ;) Melduje że wyjeżdzam do mamuśki i będę chwilowo niedostępna ale jak tylko wróce to zdam relacje ze wszystkiego. Pozdrawiam serdecznie i życze wytrwałości!

Gość strattus
tutaj masz wspaniały poradnik jak spalic duzo energii www.showup.tv/pp/apocominick

chciałbym tak z 20 kg zrzucić. siedzę z dzieckiem w domu i próbowałam juz chyba wszystko oprócz Dukana,a najwięcej zrzucilam 10 kg i przez moje zaniedbanie wszystko wróciło:(

dziewczyny, ja kilka razy dziennie cwicze na orbitreku. Diete trzymam na ok 1200-1500kcal, musialam sie pozbyc slodyczy i to definitywnie, niestety, tak samo kanapek i chipsow, zupek chinskich, bo to mnie zalamywalo zawsze. Dziennie jem ok 35dag miesa, 5 lyzek oliwy lub oleju lnianego, worek ryzu lub kaszy mam na caly dzien. Mam 3 glowne posilki i 2 przegryzki, na ktore wybieram owoce lub kefir z otrebami.

mam nadzieje, ze do lata sie uda. 37kg sporo, ale daje z siebie wszystko.