Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Etha

Sprawdzenie narzeczonego.

Polecane posty

Gość Etha

Witam! Mój narzeczony gra w zespole. Dość często wyjeżdża na cale weekendy grać koncerty. Problem jest taki, że zanim zaczęliśmy być razem, miał opinie "Kasanovy". Chodzi mi o to, że dużo dziewczyn chętnie wskakiwało do łóżka muzyka. Teraz, kiedy mówi mi, że nie mogę jechać z nim, obawiam się, że może dziać się coś co on próbuje przede mną ukryć. Jego koledzy z zespołu są na tyle wobec niego lojalni, że na pewno nic mi nie powiedzą, a jak zapytam wprost to zaprzeczą. Ale ja czuje, że coś jest nie tak. Chodzi też o seks. Kiedy jest w domu, kochamy się prawie codziennie. Kiedy wraca z koncertu jest strasznie niechętny. Zamiast cieszyć się, że widzimy się po dwóch lub trzech dniach, on po prostu mnie ignoruje i siada do komputera. Czy więc powinnam zacząć się martwić? A może są jakieś sposoby lub może bardziej symptomy, które mogę u niego zaobserwować, a które powiedziałyby mi, że coś jest nie tak? Myślałam również nad tym, czy nie poprosić którejś z koleżanek, której narzeczony nie zna, o to, żeby go "poderwała". W sensie, żeby sprawdzić, czy odpowiada chętnie na tego typu zachowania. Proszę o pomoc i wasze opinie. Pozdrawiam.

Gość fvfgfghfghhgjh
lepiej zbadaj sie na raka szyjki macicy... zrob cytologie

Gość Zdzisiek od kuz
wynajmij detektywów

Gość aaaaaaaannnna
Myślę, że dobrze będzie jak go sprawdzisz w jakiś sposób, choć pewnie niektórzy uważają, że to nie w porządku, ale ja uważam, że trzeba dmuchać na zimne ;) Szczególnie, gdy mamy podejrzenia. Możesz sprawdzić mu też telefon ;)

Gość Etha
Do telefonu nie mam dostępu bo cały czas nosi go przy sobie. Nawet w toalecie. A jeżeli już uda mi się dorwać telefon, to wszystko jest pousuwane. Połączenia smsy itp.

Gość aaaaaaaannnna
Skoro zawsze ma pousuwane jak udaje Ci się sprawdzić to już masz pewnego rodzaju ostrzeżenie..

Gość Etha
Mnie się właśnie też to wydaje dziwne. Ale jak go pytam, to mówi, że nie chce mieć zapchanej skrzynki bo wiesza mu się wtedy telefon. Jak go pytam, z kim pisze kiedy jest w domu, mówi, że z siostrą. Ale dlaczego t usuwa? Naprawdę nie wiem co mam robić :(.

Gość Etha
Czy któraś z was znalazła się kiedyś w takiej sytuacji? Może ktoś coś mi doradzi?

Gość qwedcxsaz
podstaw koleżankę już teraz ,niech się z nim umówi (daj jej nr jego telefonu_) i niech pisze mu esy że jest sexy iwogole fajny koleś że bardzo jej się podoba... itd. a potem jak już się umówią to pozwól jej wskoczy mu do łóżka (wiem brutalne ale będziesz miec pewnośc że ona nie jest jego pierwszą zdradą wobec ciebie

Gość elayda
Jesli ktoś nie rozstaje się z telefonem , nawet bierze do toalety to zly znak. Boi się ze ktos napisze sms lub zadzwoni a ty to zobaczysz. sprawdz go lepiej.

Gość osinowy kołek
a co ty chcesz jeszcze sprawdzać? jak nie pracuje w ABW czy CBA to jego zachowanie jest zupełnie jasne :O