Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hey dziewzczyny mam do was pytanie. Czy to normalne ze 19 dc mam wilgotno ?? Rano zabawiałam się z chłopakiem i stwierdził, że od razu byłam wilgotna, zanim cokolwiek zaczął robić. Nie wiem powinnam sie martwić? dodam ze mam cykle 28 dniowe, i stosuje nuvaring...aha i powiedział ( moj chłopak) 2 dni temu jeszcze, że wyczuł coś twardego, nisko, jakąś kulkę ( zakładam że szyjka macicy:) ) .. martwie sie ze, moze to jakies objawy ciaży bo mój luby jakoś się tym zmartwił....dziewczyny pomóżcie:((

Gość Hehehe:):)
Wyluzuj dziewczyno!!Jaka ciąża??Przez to że miałaś mokro podejrzewasz ciążę??Po prostu miałaś chcicę to i mokro było.Proste

Gość matko i córko
czy ty oby dojrzałas do seksu troche smieszne te toje pytania ,

Gość indiaindia
Jak wilgotno, to chyba dobrze ;) Pewnie nuva ci się przesunął.

troche daleko sie przesunal to fakt:)) a poza tym ze mialam mokro, to mam ( ale to zawsze przed okresem) chec na slodkie, a zaraz na slone:) i brzuch wiekszy...piersi tez..ale to pewnie woda przed okresem sie zbiera...oby. najbardziej martwi mnie to ze mam mokro a czytalam ze sucho powinno byc,,,znowuz gdzies indziej ze wilgotno...a co z temperatura? chlopak mowi ze jestem ciagle ciepla a mi zimno jest momentami...a moze sobie wmawiam wszystko, w koncu juz od ponad roku uzywam nuvaring i nie zawiodl ani razu..a ostatni okres bez problemu mialam co do dnia,....

Gość monika624
zmartwionaDziewczynaa Ile chłopak ma lat?

Gość erfgtyhuiop
A co ma do tego wiek chłopaka ??? Ty jakąś fetyszystką jesteś czy co ??? Ale statystyki tworzysz.. Pod każdym tematem pytasz o wiek chłopaka :O Autorko wyluzuj. Czasem tak jest. Ja tez mam tak nie raz. Zanim Mąż mi się do majtek dobierze to na samą myśl co będziemy za chwilę robić staję się mokra choć jest już dawno po dniach płodnych :P

Gość monika624
Nie pod każdym

mam nadzieje ze wszystko bedzie ok... a położenie szyjki też może coś sugerować? jak była nisko i twarda, to na tym etapie dobrze/zle?..za 8 dni powinnam dostac okres i mam wieeelka nadzieje ze dostane.. a ten zwiekszony apetyt, brzuch wiekszy i piersi to zakladam ze "woda sie zbiera:P (z reszta juz opare razy przed @ mialam wiekszy..." jak to sie mowi i...pms moze, ktory narazie nie sprawia ze jestem ciagle wkurzona.:)