Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzęska mała123

hej dziewczyny jaki tusz do rzęs stosujecie?

Polecane posty

Gość rzęska mała123

chce kupić dobry tusz do rzęs. jaki, polecacie? jaki stosujecie? miała któras z was moze tusz Heleny Rubinstein? zastanawiam sie nad jego kupnem ale nie moge doszukac sie opini. mam dość krótkie podkręcone rzęsy. piszcie;-)

Gość rzęska mała123
chciałabym wkońcu dorwać tusz z którego bede zadowolona bo do tej pory same porażki;-/ aha i jaka sztoeczka jest dobra do krótkich rzes? zawsze kupuje taki z grubą ale to chyba nie najbardziej trafiony wybór;-(

Gość rzęska mała123
a w jakiej jest ceneie? on jest uniwersalny czy np tylko pogrubiający? no i jakie masz rzęsy? bo jesli masz naturalnie ładne to i tak pewnie każdy ładnie ci wytuszuje oko;-) ja mam beznadziejne rzęsy więc jedyny ratunek to dobry tusz;-)

Gość rzęska mała123
pytanie dotyczy tuszu dior;-)

no ja mam długie rzęsy i używam grubych szczoteczek. tzn ten max factor ma akurat taką normalną. wydaje mi się że powinien pasować. ja go używam od lat. w między czasie były Bourjois, maybelline, jakieś astory chooye mooje i w sumie wszsytko o kant doopy :)

Gość rzęska mała123
hmm u mnie chyba jednak sprawdzają sie bardziej te suche tusze, bo jesli jest zbyt "mokry" to strasznie skleja mi rzęsy. ale wezme go pod uwage;-) a jaka cena?

a mi się właśnie to podoba że jest suchy. nie znoszę tuszy którymi jak sobie pomaluję rzęsy to wyglądam jakbym miała mokre :O a możesz podać dokładną nazwę tego diorshow? bym sobie obadała :classic_cool:

Gość franca na maxa
Nie znosze "psp zalkocholizowana" to glupia ciipaa ie sluchajcie tego co mowi. To prostaczka i uzywa tuszu z lidla wiec niech nie pieprzy tu!!! Spadaj z kafe psp, my cie tu nie chcemy!!!

Gość franca na maxa
Prosze bardzo. No to juz- spierdalaj stad :)

Gość rzęska mała123
heh;-)

Gość yuyuyututu
Ja tez nie znosze tej prostaczki! Jest chyba najbardziej nie-inteligentna osoba na kafe!

Lidl nie proponuje tuszy, czy wy z każdego tematu umiecie zrobić targowisko?

Gość franca na maxa
Haha do twojej osoby bardziej pasuje zalkoCholizowana przez CH :p Domyslmsie dlaczego :p

no właśnie więc jak uciekam z tematu, zeby nie robić syfu autorce. mimo, że nie ja ten syf robię tylko banda bezmózgich popiertoleńców :) jakby co to polecam ten max factor. naprawdę fajny tusz i jeśli chodzi o cenę to nie jest jakiś drogi. 40-50 zł. 🖐️

Gość rzęska mała123
a możecie wyjść z mojego tematu? rozmawaim z dziewczyną o tuszach i na razie nic nie wnosicie do tego tematu...

Gość max fsctor polecam
Ja polecam max factor false lash effect :)

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Ja zamowilam sobie z Avonu (jakies 2 m-ce temu) "Super Full" ale nie polecam:/ Mam jeszcze z firmy Wibo (kupilam 3 tyg.temu) "Growling Lashes stimulator mascara" zielone opakowanie i jestem bardzo zadowolona:D Moja siostra kupila rozowoe opakowanie z tej firmy i tez jest ok:D A moja ulubiona mascara firma EVEILINE "Gigantic Volume,turbo mascara"....nie w kazdym sklepie kosmetycznym mozna ja kupic:/

Gość max fsctor polecam
Jak tak narzekacie to po co wchodzicie na to forum? Przeciez taka jego specyfika :) Tak BTW, Stomatoloszka skonczylas juz studia? Ciezko bylo? Duzo nauki?

Gość rzęska mała123
boże jak można się wpieprzyć tak bezczelnie i zacząć kogoś wyzywać? no sory ale to o nich tylko źle swiadczy.. a któras z was miałą może tusz yves saint laurent?

Gość Kubusiowaaaaaaaa
yves saint laurent? - nie ja nie mialam....miaoam tez inne firmy niz te co teraz wymienuilam...te mam teraz:P

Gość zakochanawkierowcy
Ja mam maskarę z Delii za 9 zł :D najlepsza jaką miałam. Co prawda najdrozszy mój tusz kosztował ok. 30 zł ale i tak ten co teraz mam jest o wiele lepszy :P