Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatylkojaa

Spalona Randka

Polecane posty

Gość jatylkojaa

Umówiłam się z facetem na randkę, pod koniec wieczoru pojechaliśmy do niego, jako pierwsza zrobiłam ten pierwszy krok i zaczęłam go dotykać, po czym on odwzajemnił, ale uwaga przerwał że nie może tak, i co? zawiozł mnie do domu, i już nie chce się spotykac, nie dobiera itp":(

Gość aha ii ach
uuu, nie dobiera (się), nie odbiera itd... schrzaniłaś :P :D

Gość jatylkojaa
dobra schrzaniłam , ale teraz pytanie o co jemu poszło? dlaczego odrzucił i zrezygnował dalsze przytualnie? dlaczego nie odbiera

Gość aha ii ach
naprawdę jesteś taka głupia, czy udajesz? albo to prowokacja, bo to niemozliwe, zeby nie zakumac :o

Gość jatylkojaa
sorry ale nie pisałam bym tu, nie wiem o co mu chodzi? co zrobiła źle? to że go zaczęłam dotykac czy jak? on te to odwzajemnił, ale szybko zrezygnował i spytał gdzie mam Cię odwieźć, nie wiem o co mu chodzi

Gość Czara Goryczy
to gej chyba

Gość aha ii ach
trafil się porządny facet kobiecie lekkich obyczajów :D

Gość jatylkojaa
tez tak uważam że to pieprzony gej albo impotent

Nie kazdemu facetowi zalezy tylko na seksie ... nie kazdy jest prostakiem ktory chce wykorzystac kobiete... trafilas na tego dobrego konkretnego ale spierd... sprawe ... pomyslal sobie ze jestes latwa i jak z nim szybko przechodzisz do sedna sprawy to z innimi rowniez ... Mialas szanse stworzyc zwiazek z fajnym facetem ale dalas ciala na calej lini ...

Gość Adamo...
widocznie uznał ze jestes aseksualna i nic do ciebie nie czuje poza wstrętem do ciebie

Gość a moze nie chce laski
ktora idzie na calosc na pierwszej randce :)

Gość rachunek sumienia
mnie to odrzuca jak panna się dobiera do mnie na początku znajomości wcześniej niż ja do niej ..to takie desperackie , natarczywe , aż lekko obrzydliwe... Co innego gdybym znał taką kobietę wcześniej np dobra koleżanka to co innego ,ale świeżo poznana panna jakoś tak ;/ . Wolę sam zainicjować i patrzeć jak ona reaguje lekki opór nawet wskazany to takie urocze jak kobieta się lekko wstydzi ,ale jej oczy mówią co innego : )

Gość jatylkojaa
ale co złego jest w tym że przyjęłam inicjatywę? przecież odwzajemnił przez pewną chwilę, dopiero później zrezygnował że tak nie może, czy mogło mu się coś we mnie nie spodobać chodzi o ciało? juz nie wiem co mam myśleć

Gość Adamo...
poczuł wstręt do ciebie

najpierw zareagowal odruchowo a pozniej poszedl po rozum do glowy Po co mu samotna desperatka ...

Gość rachunek sumienia
Ja bym się poczuł w takim momencie że laska chce mnie zdominować już na samym początku . Raz tak miałem na imprezie przysiadła się do mnie taka jedna byłem podpity ,a ta coraz bliżej i bliżej czułem jej oddech ..no czułem się sam jak panienka. Co innego w związku inicjatywy kobiety jest fajna od czasu do czasu np na sex ,a co innego na początku. Co to ja sex-mashine ?

Gość jatylkojaa
słuchaj rozmawialiśmy przez 2 godziny i dowiedziałam się że nie zależy mu na dziewictwie u kobiety, inne rzeczy ceni

Gość Jum Bum Park
widocznie ci z ust jechało jak Shrekowi i to go odrzuciło

Gość jatylkojaa
matiz00 jak mam rozumieć że zareagował odruchowo, czym poszedł po rozum do głowy?

Gość aha ii ach
nie musi od razu szukać dziewicy, ale między puszczalską jak autorka a dziewicą są typy pośrednie. Wyraźnie, bardziej mu w stronę tych mniej gościnnych w kroku :P :D

Gość jatylkojaa
myślałam że otrzymam tu ciekawsze rady, a nie obrzucanie mnie błotem bo jako pierwsza zrobiłam pierwszy krok, wielkie dzieki

Gość jatylkojaa
czy wypowie się ktoś bardziej życzliwy?

Już otrzymałaś odpowiedzi, czego więcej oczekujesz? że ktoś pochwali Ciebie? Najwyraźniej coś mu w Tobie na spasowało skoro przerwał wasz petting, a teraz nawet się nie odzywa pomimo Twojej reakcji i dzwonienia

Gość Przeciez to rposte jak
zrezygnował z Ciebie i tyle, czego wiecej tu myśleć?

Gość Marko_33
to jakies prowo?