Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerajasnaaa83

co byscie zrobiły po takim tekscie faceta

Polecane posty

Gość cholerajasnaaa83
tak chodzi mi o słowa szcere bez tego nie wiem ..boje sie... nie umiem..:O dobra juz nie gadam o nim bo go zabic bede musiała:P

Gość bajenka234
ale wlasnie byl z toba szczery. Powinnas to docenic, a nie oczekiwac nie wiadomo czego. Jak facet kocha kobiete, to chce byc z nia, jesli wie ze ona tego chce. nie chce sie nią z nikimi dzielić. Wiec jak mogl cie kochac skoro z toba wiele miesiecy nie był. Miłośc to nie jakas pierdółka.. Pojawia sie z czasem Ale kazda miłosć sie z czegoś bierze, nie powstaje ot tak, tylko bierze sie z przyzwyczajenie, z namietności, z checi wspolnego spedzania czasu, bliskości, z sympatii, z udanego seksu, z chęci i gotowosci zaangazowania się. Trzeba czasu Autorko, jeśli oczekujesz od faceta żeby za wszelką cenę cie kochał, to naprawde nie kochasz jego. Bo milosc jest cierpliwa. Ciesz sie z tego co masz. i naprawde czasem wiecej warta zwykla przyjazn, szacunek, bliskosc niż puste słowa kocham Cie. To trzeba wiedziec co sie mowi, kiedy, komu, a facet ktory byl 10 lat z kobieta, napewno wie co to prawdziwa miłośc

Gość cholerajasnaaa83
moja cierpliowsc liczy juz 2 lata:O

Gość bajenka234
dwa lata, z czego prawie przez rok nie byliscie razem

Gość cholerajasnaaa83
6 miesiacy;)

Gość bajenka234
no ale on chce byc od nowa z toba? Twierdzi ze z tamtego juz sie wyleczyl, to moze daj mu ta szanse, czego sie boisz?

Gość cholerajasnaaa83
hehe ze mi serce złamie:)

Gość bajenka234
ze ci serce zlamie, minelo troche czasu wiec moze daj szasne. Jezeli chodzi tylko o uczucia to zrozum ,ze one sa tak naprawde malo wazne. Liczy sie chec zaangazowania wiesz? Jesli on jest na to gotowy to mozes smialo sprobowac. Nie podchodz do kwestii uczuc tak fanatycznie, trzeba czasu byc z kims, zeby miec smialosc rządać zeby ktos nas kochał. Samo to ze cche przebywac, ze jest wierny, szanuje, ze proponuje zwiazek znaczy ze chce cie pokochac Jak to jest normalny facet

Gość bajenka234
ile on ma lat, a ile ty? Dobrze cie traktował? 9 lat z kobietą, to co on jest po rozwodzie?

Gość cholerajasnaaa83
on 30 był po prostu w długuim zwiazku który zakonczył sie tuz przed slubem;)

Gość bajenka234
dlaczego sie zakonczył?

Gość cholerajasnaaa83
bo go chyba z kolega pusciła w trabe;)

Gość cholerajasnaaa83
poza tym to nie istoten po mnie byl z laska krókto bo 3 miesiace..ale był bardziej zaangazowany w zwiazek z nia niz ze mna...ale ona go olewała:O jak widac chciec to móc:)

nie znam kolesia, nie znam ciebie i nie znam sytuacji, ale taki tekst, jak dla mnie oznacza, ze on chce sprobowac jeszcze raz, ale obawia sie, ze na tyle cie zranil ostatnim razem, ze ty bedziesz juz na niego zawsze patrzyla przez pryzmat tamtych wydarzen i nigdy nie bedziecie mogli zaczac na swiezo, od poczatku. Powiedzial, napisal ci o tym, po to zebys miala tego swiadomosc, ze on zdaje sobie sprawe ze nie byl swiety, ale jednoczesnie liczy na to, ze docenisz to ze sie wylozyl teraz przed toba oraz na to, ze jesli i ty chcesz z nim byc znowu, to rowiejesz jego obawy, mowiac na przyklad, ze tamto juz nie ma dla ciebie znaczenia i ze dajesz mu czysta karte.

Gość bajenka234
no wlasnie dlatego byl bardziej zaangazowany bo tamta go zlewała. Facet tak ma. To teraz rada dla ciebie - zwiąż siez nim i tez trzymaj go na dystans, nie pokazuj ze ci zalezy a zobaczysz jego reakcje. wtedy sprawdzisz czy jemu zalezy

Gość cholerajasnaaa83
plte 5/10 to racja bo mi to nie raz mówił ze boi sie ze zawsze bym miała w głowie to co było i przy kazdej kłotni bym mu to wypominała, ze to nadal gdzies we mnie siedzi etc;)

Gość cholerajasnaaa83
to jest tak nie odzywam sie pierwsza , raz sie 3 dni nie odzywałam to sie zatsanawiał czy zyje...ale ja nie umiem ciagle grac najchetniej kazda wolna chwile bym z nim spedzała a on tak nie ma, bo duzo pracuje teraz w dodatkku nie mam pracy i w chust czasu na myslenie o nim...wiec tym bardziej bym chciała sie z nim widziec:P ale umiem tez sie dystansowac lecz mój dystans ejst chwilowy:O