Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość applelady

TA TRZECIA W NOCY TO CHYBA NAPRAWDE PRZEKLETA GODZINA

Polecane posty

Gość applelady

Naczytalam sie swego czasu sporo o dziwnych zdarzeniach jakie maja miejsce o tej wlasnie godzinie, oczywiscie widzialam tej Egzorcyzmy Emily Rose. Ale uwazalam to za scieme. teraz juz nie wiem co o tym sadzic. Od 3 dni moja corka (prawie 4 lata) zrywa sie o 3 z ogromnym krzykiem i placzem. zaczynam sie troche bac, bo w dzien wszystko jest oki, dziecko spokojne, wesole,a w nocy taka "padaka" ze szok. i niczego nie moge od niej wyciagnac, czego tak strasznie sie boi, mowi tylko placzac: trup, trup, o ile dobrze zrozumialam;/ mial ktos podobna sytuacje z naglymi przebudzeniami o tej porze?myslicie ze nap serio cos w tym jest?

Gość applelady
o trzeciej albo pare minut po, jak do niej dzisiaj szlam to przechodzac przez kuchnie widzialam na zegarze 3:08, siedziala na lozku i zanosila sie placzem, krzyczala mama mama tlup (albo tup tup), ale ona b.wyraznie mowi, calymi zdaniami, wiec raczej to pierwsze wchodzi w gre:/

Gość applelady
ojoj dawno dawno juz....i na pewno nie przy niej, zeby nie bylo.

Gość applelady
no wlasnie ni z gruszki ni z pietruszki! w dzien mala jest grzeczna, spokojna, w domu wszystko gra....nigdy sie nie budzila, zawsze noce pzresypia do rana spokojnie.....az mi sie samej niemilo zrobilo

może obejrzała coś przez przypadek w telewizji i w dzień o tym nie pamięta, a w nocy dręczą ją koszmary.

Gość applelady
w tv mala oglada tylko bajkina jim jam pod nadzorem, poza tym szlaban na szkielko, wiec ta opcja odpada.ja nie uzywam slowa trup i nie gadalam z n ia o czyms takim;/skad to sie moglo wziac....i jeszcze o tej chorej godzinei....choc moze to zbieh okolicznosci.

ponoc małe dzieci do około 4 roku zycia moga widzieć duchy, zmarłych itp... i to jest normalne.. ale nie zagłębiałam się nigdy w ten temat, więc nie wiem, na jakiej zasadzie to jest.. czy to ich wyobraźnia tak działa, czy rzeczywiście widzą duchy.. bo jednak duchy są wśród nas..

Jesli cie to tak bardzo martwi, to może udaj sie z małą do psychologa dzieciecego tak na wszelki wypadek..

Gość applelady
poobserwuja ja jeszczed troche, nic sie dziwnego w domu nie dzieje, moze cora ma bujna fantazje po prostu

Być może.. ale na takie leki u dzieci trzeba uważać, bo mogą negatywnie wpłynąć na jej rozwój.. więc lepiej dmuchac na zimne..

Gość Marilenka
Ja tak miałam po obejrzeniu Emily Rose, obudziłam się o trzeciej w nocy dokładnie jak w tym filmie. Myślałam że się posikam ze strachu.

Gość ej wiecie co ja tez tak mialam
ze sie budzilam po tym filmie punkt 3:00, jednak psychika ludzka niezle dziala:) przeciez budisz sie w pewien sposob nieswiadomie i to akurat o tej godzinie:)

Gość asfsafasdfasf
Ja tak miałem że o punkt 3 się budziłem, ale bez krzyku tak po prostu, co prawda bałem się po przebudzeniu, ale nie tak od razu, dopiero jak zacząłem się zastanawiać w nocy o co chodzi. Przeszło mi to samo z czasem, nawet nie wiem jak długo to trwało, ale dość długo, chyba z kilka tygodni co najmniej. Prawdziwego szoku dostałem jak obejrzałem te "Egzorcyzmy E.", w tedy to się trochę osrałem bo wcześniej nie wiązałem tego z czymś takim i miałem raptem 10 lat a fil obejrzałem mając jakieś 19.

Gość greenocean
miałam identycznie ale już na szczęście jest okej,ale to było chore,bo punkt trzecia oczy się otwierają i lipa ze spania. A co do dziecka to radzę iść do psychologa,bo z tego co czytam,to malec bardzo się męczy i boi.