Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virtucon

co robic? zmeczona jestem

Polecane posty

Gość virtucon

zostawil mnie miesiac temu od 2 tyg nie mieszkamy razem poczstkowo kumplowanie pomoc dowiedzial sie jakis czas temu o moim spotkaniu z pewnym facetem u mnie w domu poznym wieczorem i od tej pory byl niemily i nawet zlosliwy wcoraj troche pisalismy ze soba smsów ja chcialam wyrazic swoje zdanie ''ze nie bede wlaczyc ze odpuszczam ze nie chce z nim byc'' a on w odpowiedziach byl bardzo niemily wrecz wredny pisalam ze mam goscia i ze w sumie nie powinnam z nim pisac to kazal mi'' zajac sie gosciem doglebnie tylko zebym nie plula skoro on jest tak zajmujacy'' czyli sadzil ze jest u mnie jakis facet a byla kolezanka dzis z nim rozmawialam to stwierdzil ze myslal ze to zale i moglam sie kolezance wygadac a z nim to konkretnie gadac o co mu chodzi

Gość hUygensowa
Jesteś blacharą! daj mu spokój on teraz jest mój.

Gość beacia2222
To jest chore aby mieszkać z facetem bez ślubu! A gdybyś zmajstrowała mu dzieciaka facet miałby zmarnowane życie. Dobrze że już się wyprowadził.

Gość beacia2222
Ale z ciebie egoistka! Nie zasługujesz na niego bo myślisz wyłącznie o sobie. Widocznie facet poznał się z kim ma do czynienia. Nie martw się o niego bo są tysiące sympatycznych atrakcyjnych kobiet które mogą go pokochać.