Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Areeeek22

Mojej dziewczynie nie spodobał sie pierścionek zaręczynowy, przykro mi jest...

Polecane posty

Gość Areeeek22
Ona studiuje dziennikarstwo i chce potem pracowac w telewizji. Nie wiem, czy jej się uda. Ona mówi, że nie powinienem tak w nią wątpić, ale ja tylko staram się być realistą.

Gość powinna docenić
Jeśli ona narzeka, że mało zarabiasz to coś jest na rzeczy. Nie potrafie powiedziec czy ona Cię naprawdę kocha, ale jeśli nie potrafi docenić tego, że studiujesz, pracujesz i w miare dobrze sobie z tym wszytskim dajesz rade to nie mam zbyt dobrego zdania o tej dziewczynie. Ona pewnie nie pracuje. To powiedz jej, jak nastepnym razem bedzie marudzić, że mało zarabiasz to powiedz, ze i tak więcej od niej i że jak jej się nie podoba to niech szuka bogatego faceta, który bedzie ją miał gdzieś

Gość ghrrrhhrr
Mam znajomą po dziennikarstwie i teraz pracuje w sklepie spożywczym...

Gość powinna docenić
o prace teraz ciężko i jęsli niema znajomości to o pracy w telewizji pomarzyć sobie może :O

Gość nk,n,n,n,n
bardzo ladny... podoba mi sie. ale ty za to mnie irytujesz. ze jestes taka miekka cipa. tobie nie powinno byc porzykro tylko powinienes doznac olsnienia z jaka pusta i wyrachowana kobieta jestes..jaj dajesz sie robic w konia nie widzisz naprawde jaka jestes ciota?

Gość _po_prostu_ja_
dziwi mnie ze twoja kobieta sie tak zachowala:O moj doskonale wiedzial ze nie podoba mi sie biale zloto mimo to kupil mi pierscionek z bialego zlota zareczynowy i bardzo sie ucieszylam ze postanowil to wogole zrobic i mysli o mnie powaznie.tu nie chodzi o to jaki jest pierscionek bo jaki by nie byl ma swoja cenna wartosc

Gość Eleeene
masz racje -marzenia a realia moga byc odlegle. Czasem jednak ( na szczescie) upor procentuje.Ma prawo uwazac i zmierzac do celu. Moze za slaby jestes do niej ( w jej mniemaniu jednak) i trzeba puscic ja wolno.Niech szuka w innej polce.

Gość ghrrrhhrr
"tu nie chodzi o to jaki jest pierscionek bo jaki by nie byl ma swoja cenna wartosc" Dobrze powiedziane

Gość amorrrrr
pierścionek piękny, z klasą ja dostałam taki sam od męża na 25 rocznicę ślubu, zresztą sama go sobie wybrałam...i każdy się nim zachwyca, że skromny a piękny....a dziewczyna Twoja...no cóż sam powinieneś wyciągnąć wnioski....

Gość olej ta laske
to materialistka :o

Gość ciężarówka:)
Nie zgodzę się z niektórymi z Was. Pierścionek zaręczynowy to symbol- symbol pewnej deklaracji ze strony mężczyzny i nie wiem czy powinno się go oceniać na zasadzie- ja bym chciała to oczko większe, albo to nie jest mój gust. Chodzi o to,że ona popsuła tym narzekaniem magiczną chwilę:/ Pierścionek ładny wg mnie szału nie ma- tzn gdybym miała sama wybierać to bym go nie kupiła, ale gdyby został mi podarowany przez mężczyznę, którego kocham to bym go nosiła. Dlatego,że nierozerwalnie wiązałby się z najpiękniejszą deklaracją z jego strony. A przecież potem można sobie kupić różne pierścionki:)

Gość a zapytałeś choć raz
jaki jej się podoba? nie każdy jest wielbicielem malutkich brylantów. Niektórzy wolą coś takiego: http://modaija.pl/pierscionek-zareczynowy-ksiezniczki/ Może podobają jej się wielkie kamienie? ale poza tym jednak na podstawie tego co piszesz da się zauważyć, że laska jest materialistką i niekoniecznie najlepszą kandydatką na żonę.

Gość BardzoMiPrzykro
Sorry, ale ten pierscionek wyglada beznadziejnie. Wiem, ze drogi ale po prostu nieladny i bez gustu. Pomieszanie z poplatanie. Zloto ze srebrem i na dodatek ta beznadziena oprawa...Nie chce Cie urazic, mowie jedynie ze bym w zyciu tego nie zalozyla. Ale bylabym wniebowzieta, ze moj facet mysli o mnie powaznie, kocha i zrobil plan oszczednosci 6-miesieczny zeby tylko mnie uszczesliwic. Nie zen sie za wczesnie. Dziewczyna nie docenia tego ze zbierales na to kase. Inna doceni. Taka moja rada.

Gość ziuizanna
Mi osobiscie tez sie nie podoba, gdyz nie lubie zoltego zlota. A pierscionek wyglada skromnie a ona moze oczekiwala wielkiego kamienia czy cos bardziej rzucajace sie w oczy? Mimo wszystko zle sie zachowala a tak jak juz Ci wyzej pisali ona nie jest Ciebie warta... Bo ja rowniez dostalam piersionek nie zareczynowy ;) ktory mi sie wcale nie podoba i sam facet powiedzial mi, ze moge isc wymienic jesli mi sie nie podoba itd a ja go zatrzymalam i czasami zakladam dla niego zeby nie bylo mu przykro, ze rzucilam w kat ;) Powinna docenic Twoje starania a ona to chyba z tych "ksiezniczek" co oczekuja wszystkiego a od siebie nie daja zupelnie nic... Takze zastanow sie czy gra jest warta swieczki.

Soryy ale zacytuje moją mame tak robi tylko głupia krowa!hahahhaha biedny facet z ciebie ; )

Gość jak dla mnie
ten pierscionek jest sliczny!! bardzo bym sie ucieszyla z takiego nie jest dziwny, brzydki, jest skromny ale ma to cos co mnie w nim urzeka :) mi moj sie podoba strasznie! jest nietypowy, bo nie ma wypuklego oczka jak typowy zareczynowy, ale ucieszylam sie z tego, ze moj ukochany mnie slucha i zna.. nie cierpie pierscionkow, ktore maja wypuklsci, on pamietal :) kobieta nie ma prawa narzekac, bo to jest duza deklaracja, wyznanie milosci ze str faceta i symbol tego.. to moje zdanie smutne jest to, ze zachowala sie w sposob okropny mowiac o cenie piersionka.. pomyslalabym troche o tym..

Gość co pewien czas....
Zostaw ją, nie pierścionek ważny..... ale Wam facetom takie właśnie suki sie podobają....niestety.....

na stronie masz napisane ze masz 30 dni na zwrot lub ymiane jak ci nadal na niej zalezy to moze go wymien na jakis w jej guscie? a swoja droga niezla materialistka z twojej laski

Gość uoeeti
Mnie też się ten pierścionek nie podoba, wygląda kiczowato. Jeśli rzeczywiście jest taka możliwośc to wymień go póki czas.

Wiesz co, moj tez mi sie nie podoba mimo ze kosztowal kupe kasy, ma 3 brylanciki, biale zloto, wyglada jakby kosztował 150zł, nikt z daleka nie wie ze to brylanty takiej , a takiej czystości itd, ale mimo wszystko szanuje to ze wybral go moj facet, kupil go specjalnie dla mnie, i to sprawia ze jednak pierscionek jest piekny. co nie zmienia faktu,że teraz dostał nauczkę i zawsze pyta, robi wywiad.

Gość gość
Mój narzeczony też ma na imię Arek i wybrał dla mnie identyczny pierścionek. Więc pewnie jestem nieobiektywna, ale uważam, że jest śliczny. A dziewczynę bym pogoniła na twoim miejscu na 4 wiatry. Takie materialne podejście do sprawy? Szkoda słów

Gość gość
temat stary, ale pierścionek mi się bardzo podoba. jest śliczny! :-)