Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . King

Co lubicie robić w soboty wieczorem?

Polecane posty

Gość . King
Dzika polana tylko nie pomyśl ze jestem jakimś gówniarzem i na życiu się nie znam bo to nie prawda, oczywiście ze dużo rzeczy nie wiem jeszcze i nie mam prawa do tego żeby się wymądrzac ale lubię kobiety i lubię wam pomagać i także wam doradzać. A to ze mam dopiero 17 :-D lat to tylko lepiej dla mnie bo mam czas się jeszcze więcej nauczyć. Pozdrawiam wszystkie kobiety :-D jeżeli ma któraś problem to mogę podać maila i spróbuje pomóc ;-)

Gość polana w lesie
upsss :-0

Gość . King
O widzę ze jak polana leśna nie odpisuje to pewnie zszokowana, mogłem nie pisać ile mam lat. . .

DeMorai - niee, jeść dostaje w domu. Po prostu lubi się bawić i obśliniać wszystkich, a ja sie obśliniać nie pozwalam.

Gość . King
Quis leget haec- plany względem mnie ;-) he he oj wiek potrafi wszystko zepsuć chociaż 10 lat w te czy w te 8-) mi nie przeszkadza :-P

king -- mam siostrzeńców starszych od ciebie !!!!!!!! :D zayebiscie :D jak widać --- nie ważna jest metryka ;) zazdroszczę ci wieku :P:O tyle przed tobą :P;)

Gość . King
Dzika polana pewnie nie pisze bo dzieckiem się zajmuje.

Gość wróg publiczny
Quis leget haec przed tobą też ;-)

Gość . King
Dzika polana pewnie nie pisze bo dzieckiem się zajmuje.

Gość wróg publiczny
pewnie tak ;-) może zaraz wruci..

Gość wróg publiczny
wróci ;-) przepraszam ;*

wrog---- stara dopa ze mnie :O:P jeszcze trzy lata i 30 lat minelo :P mam juz siwe wlosy :O:P 17 lat hmmm piekny wiek :D gdybym mogla cofnąć czas ....

Gość wróg publiczny
nie przejmuj się wiekiem ważne na ile się czujesz ;-) korzystaj póki jeszcze możesz

Gość . King
Quis leget haec a skąd jesteś?

Gość . King
Quis leget haec - masz 27 lat ale wiek nic nie znaczy zapewne wyglądasz na 18 :-*

wrog-- widzisz ...jest maly problem:O czuje sie na 2.3 lata mniej :P a jak mam dola to na 30 -tke :O fuck :O korzystam .... jak juz ide to na calosc a pozniej zaluje :P:O King--- mieszkam w Sztokholmie :)

Gość wróg publiczny
ja ci powiem w sekrecie że jestem nie wiele starsza od Kinga ;) sama czasami czuje się na 5 lat starsza wtedy mam myśli że nic mnie w życiu dobrego nie spotka .. po prostu każdy taki okres czasami ma ;-) czas leci i trzeba robić to na co ma się ochotę aby to tylko było zgodne z naszym sumieniem ;*

king -- pracowałam kiedyś nad morzem-prowadziłam pensjonat. miałam wtedy 24 lata. chodziłam w krótkich ogrodniczkach, japonkach,koszulce,bez makijażu itd. wdalam sie w rozmowe z jedym z moich gosci. rozmawialismy o planach na przyszlosc... opowiedzialam o swoich a facet na to ze mam jeszcze czas na takie plany itp. myslal ze mam 16 lat :D to najlepszy dowcip jaki kiedykolwiek slyszalam. niestety od jakiegos czasu moje cialo, twarz robi sie --ze tak powiem bardziej kobiece :P:D

Gość wróg publiczny
nie powiem, zaraz znając te forum zlecą się i będę mnie od małolat wyzywać zarzucając mi że nic o życiu nie wiem nawet mnie nie znając ;-)

Gość wróg publiczny
Quis leget haec dziewczyno ty wyglądasz na góra 25 lat!!!!! jeżeli to twoje zdjęcie ;-)

Gość . King
Quis leget haec -- z tego co napisałas jak pracowałaś nad morzem zrozumiałem ze jak miałaś 24 lata koles myślał ze masz 16 lat czyli 8 lat młodsza teraz masz 27 lat o ile dobrze pamiętam i wyglądasz na 19 oj kochana czym Ty się przejmujesz? ;) głowa do góry wkońcu życie takie już jest ja mam teraz 17 lat a niedługo będę miał 77 :-D jak dożyję ;) czas szybko płynie :)

Gość wróg publiczny
naprawdę ;-) znam wiele dziewczyn no a raczej już kobiet ;-) które w twoim wieku chciałby wyglądać jak ty a daleko im do tego ;-)

Gość wróg publiczny
king jesteś fajny ;-) i bardzo mądrze piszesz ;-) i jak widać polska młodzież jeszcze coś w głowach ma nie wszyscy są tacy sami---to do tych co nie wiedzą a się wypowiadają o ogóle ;-)

Gość wróg publiczny
jestem domatorką , nie czuje potrzeby wyszalenia się a przynajmniej narazie ;-) mówisz że mają dzieci .. nie , nie wszystkim życie układa się w jednakowym czasie ;-)