Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . King

Co lubicie robić w soboty wieczorem?

Polecane posty

pralnia , pralnia :O ehh niestety jest grafik i nie mam wyjscia :P moje samopoczucie --zayebiste !!! :D jem zdrowe sniadanie :P rozmawiam z wami -- zyc nie umierac :D zrobiłabym sobie drinka, ale głupio tak o 10 :O:P

Gość . King
Hehe he no trochę za wcześniej na drinka :-D quis leget haec bardzo fajne masz zdjęcia (z tych linkow) ;) tam jest zdjęcie kobiety rozumiem ze to Twoje zdjęcie?

Gość wróg publiczny
no właśnie a szkoda przynajmniej mi ;-)

Gość wróg publiczny
pewnie jeszcze śpi ;-) albo.. nie wiem ;-) a czyje jak nie twoje ??

Gość . King
Quis leget haec - - myślałem ze to Twoje :) no właśnie gdzie jest polana ? ? ? :(

Gość wróg publiczny
Quis leget haec a Ty , Ty ładna z ciebie bestia ;-* mm ..

Gość wróg publiczny
dobra będę milczeć ;-)

Gość . King
Quis leget haec - - - > tak widziałem ten komunikat +18 no przecież się nie zgorsze ;) yyy no fajne ludziki :) hahaha :) ale masz pomysły ;-)

Gość . King
Ha ha wiedziałem ze to Twoje zdjęcie :) ale śliczna jesteś :-D 22 lata daje max :)

Gość polana dzika
taadaammm to ja :) wstalismy ok 9.30 wszyscy :) jakie plany macie na niedziele, u nas paskudna pogoda ble, ciemno, maly kaszlacy, subny wybyl na mecz, ja jeszcze w pizamie:) obiad si erobi, potem jade do tesciowej sama na chwile bo chora, a chlopy w domu zostana

Gość polana dzika
no fakt Quis... ladne zdjatko :) i figurki z kasztanow tez:P niedawmno robilam z synkiem, ale oszczedzilam genitaliow :P:D

Gość wróg publiczny
moje były żeby się pouczyć ale nie wiem co z tego będzie , teraz sprzątam w komputerze i sama dziwię się co ja tam mam ;-)

Gość . King
Polana Witam witam, plany na dziś? Hmmm nic ciekawego pozatym ze idę wieczorem z kumplem na setunie % ;) chyba wiecie o co mi chodzi :)

Gość wróg publiczny
ja chyba też wybedę na spacer chociaż zimno jak.. bardzo zimno ;-)

Gość . King
Wróg a co ty tam masz na tym komputerze ? ;)

Gość polana dzika
sprzatam w komputerze haha a ja chcialabym sie wrocic do czasow licealnych :P a ja juz 4.5 roku po studiach buuuu pieknie, jak obiecaliscie tak jestescie:) ja chyba dzis tez wieczorem zalicze drinka

Gość polana dzika
zdjecia nagich panow haha :P pewnie

Gość polana dzika
a mnie czeka moje ukochane zadanie, mam dokladnie sterte prania do segregacji, i ukladanie w szafie, ale przynajmniej nie musze prasowac bo prasuje przed zalozeniem :P tak wiec typowe zadania kury domowej, ale zaraz wyskakuje z pizamy, maluje paznokcie, robie make up , i bede podobna doo ludzi

Gość wróg publiczny
King , polanka no właśnie co ja tam mam nic złego tylko że jakieś piosenki z lat 60 nie no przesadziłam ale jakieś takie dziwne jakiś dziwnych zdjęcia starych nie wspomnę to wszystko ukrywało się po dyskach ;-) wszyscy tylko piją aż też bym coś chciała ;-)

Gość wróg publiczny
polanka jaki kolor paznokci ? pochwal się ;-) mąż wykorzystany ?

Gość . King
Polana czemu jak pomalujesz paznokcie zrobisz jakiś dziwny make up to będziesz podobna do ludzi ? A co teraz nie jesteś? Boże kobiety po co wam te pudry jakieś tusze, cienie i w ogóle przecież bez tego też pięknie wyglądacie :)

Gość polana dzika
a kolorek, ? hmm taki ciemny niebieski, granatowy z polyskiem , nie wiem, ale jakos tak fajnie wyglada, w lecie caly czas malowalam na nim pazurki u stop, a teraz podoba mi sie na lapkach, a ost mialam krwisto czerwony :):) no jak nie mialam laptopa to na tym stacjonarnym bylo tyle smieci, ze ledwo chodzil :D

Gość polana dzika
King haha jak nie facet przysiagam no na codzien maluje glownie rzesy, i troche pudru, a w weekend no wiesz milo jest "ptzydymic" oko, i wygladac inaczej :D a tak to nie mam problemu,zeby bez tapety wyjsc z domu, :D