Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . King

Co lubicie robić w soboty wieczorem?

Polecane posty

Gość polana dzika
a ja w wieku 23 lat bylam juz rok po slubie :D

Gość wróg publiczny
polana dzika to piękne co napisałaś widać że kochasz swojego męża ;-) King ale ja nie rozumiem przecież stanąłeś w jej obronie a ona miało ci to za złe ?? czy to był ktoś znajomy dla tej dziewczyny ?

Gość polana dzika
quis, teraz mysle,ze troche zbyt wczesnie sie hajtnelam, ale nie zaluje w sumie

Gość polana dzika
quis ale masz psiaka cudnego, kocham zwierzaki:)

Gość polana dzika
wrog publiczny, kocham go no co zrobie, ale jak mnie potrafi wkur....to juz inna bajka:) a ja sie przyznam ,ze np w wieku 16 lat wybilam pol jedynki po pijaku :) i obmacywalam sie z kolezanka:)

Gość . King
Tak właśnie miała mi to za złe a ten koles to przyjechał z wrocławia bo to wtedy wakacje były . . . Potem niby próbowała do mnie pisać coś tam przepraszała teraz też czasami pisze ale nie wrócę do niej już chyba . . . :(

Gość wróg publiczny
Quis leget haec skoro były jakieś ale to zapewne Cię to męczyło więc nie warto być z kimś aby tylko być ;-) polanka te dzisiejsze nastolatki co prawda nie wszystkie , nie wiem co mają w głowie .. chyba tylko haczyki na uszy ;D

Gość polana dzika
king.-moze zbyt nerwowo zareagowales, al powinna to docenic choc troche, no coz, kazdy popelnia bledy na wielka milosc masz czas, no, chociaz zdarza sie ,ze i wtym wieku ma sie juz swoja 2 polowke i tak pozostaje, jesli nie czujesz do niej wiele, to po prostu nie rob nic, co ma byc to bedzie, a jak nie ta, to inna.............moze wiele innych :P

Gość . King
Polana no jeszcze tego brakuje żebyś żałowała tego no co Ty ;-) quis a te linki ze zdjęciami to tam jest zdjęcie kobiety to twoje? ;-)

Gość gtthyht
Quis leget haec? co zrobiłaś ? powiedz .może i ja to zrobi ,albo się zastanowię

w kwietniu 2008 roku byl koniec a w maju spotkalam faceta ktory podobal mi sie przez 6 lat :P i swierdzilismy ze co nam szkodzi--probujemy no i probujemy od 3.5 roku :P to jeszcze nic. przez rok bycia z nim kochalam innego. dusilam to w sobie przez 2 lata :O nie wytrzymalam i o wszystkim powiedzialam. czulam sie jak suka :O King--- dziwna ta twoja historia :P wg mnie ten gosc nie byl obojetny ''twojej dziewczynie '' --sory, ale moze ona tak lubi !!! :O

Gość polana dzika
wrog- ogladam np moje sasiadki na fb i glowa mala, maja po 14 lat a wyglad ....sweet focie, cycki na wierzchu, w ogole masakra, kiedys chyba beda zalowac, za szybko dorastaja, ale to wina swiata, internet, epatowanie nagoscia moj syn ma 3.5 roku a ogladajac tv czasem przez przypadek, widzi gole cycki, teledyski etc od malego sie wpaja dzieciom, ze sexy jest gole cialo, ze wyglad, ze kobieta to obiekt sexualny itp, brak slow, ja w wieku 14 chyba nadal bawilam sie lalkami

Gość polana dzika
quis- ja zaczynajac chodzi z moim obecnym mezem, myslalam,ze to tylko tak o , chwila i juz, dla zabawy, nawet mi sie zbytnio nie podobal, a tu zonk, zakochalam sie

Gość wróg publiczny
polanka wież jak to w życiu nigdy nie jest idealnie najważniejsze że jest między wami uczucie sama chciałbym w wieku 23 lat zacząć układać swoje życie z kimś ;-) kurdę ja to nie mam takich przygód ja jestem spokojna bardzo ;-) King ja Ci powiem ze ja tak naprawdę byłabym zadowolona że ktoś staną w mojej obronie nie mysląc o sobie i o tym jak może to się skączyć dla ciebie jestem z ciebie dumna!!

Gość killjoys
Obecnie oglądam jak Polacy spamują na You tubie teledysk lmfao Sexy and I know it, za Hanke :D

Gość . King
Polana właśnie o to chodzi ze ją kochałem teraz kręcą się takie dwie fajne koło mnie ale nie mogę jakoś tak z którąś z nich pisać czy coś bo nadal czuje coś do tamtej byłej . . .

ja pierdole :O chyba sie nayebalam --- nie nadążam z waszymi postami :O polana --nie zaluj !!! w swoim zyciu robilam takie rzeczy ze moj facet wstydzi sie za mnie a ja odpowiadam ze gdzybym mogla cofnac czas zrobilabym tak samo :D Pies-- aha to Odi --maskota rodziny :D

Gość polana dzika
ja mysle, ze jakby moj maz zobaczyl ,ze ktos sie do mnie dobiera to....oj balabym sie o tamtego, mojby chuba zabil :)a ze jest to kawal chlopa to juz "ktos" moglby nie przezyc haha

Gość polana dzika
Odi- cudo, ja mam zyklego kundelka, suczke, Foxie, ale jest kochana, do tego dwa , koty, rybki i patyczaki :D nie zaluje:) mam co wspominac:P King- no jesli cos czujesz to, nie wiem no, kurcze, warto probowac, najw. sie nie uda, chyba,ze w miedzyczasie dasz sie poznac lepiej tamtym pannom:) no i niech one skorzystaja z dobrodziejstwa inwentaza zartuje:)

Gość . King
Dzięki wróg ;-) . Quis - - może i ona nie była temu obojętna może tak lubi . . . Ale tak napewno nie jest ani nie było bo doskonale ją znałem a może nie do końca . . . Sam już nie wiem . .

king --odkochaj sie , zapomnij zapij, nie wiem co jeszcze. !!!! skup sie na sobie i swoje przyszlosci :D polana -- ja obecnego partnera spotkalam u wspolnych znajomych :P i tego samego dnia zaczelismy byc ze soba --- kosmos :P!!! nad ranem wrocilam do domu. polozylam sie spac -- ok. 10 dzwoni tel. :O mysle WTF :O nie znam numeru :O odbieram a to moj ''nowy ''facet :P pogadalam , odlozylam sluchwke i stwierdzilam --- kurva !!!!!!!!! co ja zrobilam --ja pier*** ja sie do tego nie nadaje :O masakra. po 2 tyg. chcialam to wszystko zakonczyc :P ale stwierdzilam ze musze dac mu szanse i tak zostalam :P

Gość wróg publiczny
jeżeli kiedykolwiek będzie tak że będę miała swoje dzieci to bedę je trzymać pod kloszem patrząc co teraz się dzieje w necie , tv i z nastolatkami

Gość wróg publiczny
Quis leget haec fajna opowieść maż i będziesz miała co wspominać ..

wrog--- moje dziecko nie bedzie mieszkalo w akademiku :P:O polana -- w wieku 14 lat podpierdalalam tacie fajki i piłam wino pod jabłonką za przejazdem kolejowym :P ps. mam wstręt do wina i nie pale :P

Gość . King
Z resztą co ja się będe zamartwiał . . . Jutro też będziecie na kafe?

Gość wróg publiczny
no ja to wiem ale co zrobić jak chciałoby się mieć kogoś zaraz ;-) teraz powiem wam że w sumie to jestem szczęśliwa wiadomo nie zawsze jest dobrze ale tak bardzo chciałbym kogoś mieć i nie czekać na to w nieskończoność ;-) to teraz się wam wyspowiadałam ;-)

Gość . King
Hahaha miłości do kogoś nie da się zapić próbowałem tego próbowałem nawet innych rzeczy których teraz żałuję . . . . ;-)

Gość wróg publiczny
przyjdą do was a jakże fajnie się z wami pisze ;-)