Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . King

Co lubicie robić w soboty wieczorem?

Polecane posty

polana --ja tez musze zrobic pazurki :P co do prasowania !!! podrzuć do mnie --uwielbiam prasowac :D moje plany--- o 13 ide do pralni po suche ubarnia. wracam do domu i the end. !!! :D king, wrog--- zazdrosze wam wieku :O mowie szczerze :O:)

Gość polana dzika
jezu salon wyglada jak ...pobojowisko, maly rozrzucil 150 sztuk klockow drewanianych dookola :(

Gość . King
Wróg a myślisz że z jakiego powodu polana spała do 9.30 ? Bo całą noc męża wykorzystywała :) hi hi hi

Gość polana dzika
Quis smiejesz z tym praswowaniem :D?

Gość polana dzika
taknoc byla pelna sexu, :D polozylamm malego, wracam a stary spi , a ja w gotowosci i zonk, odpalilam kompa i ogladalam film, tez o sexie "to tylko sex" i zlecialo do polnocy no ,a ze moj rano moglby na okraglo, to sie obudzil i chcial sie dobrac, ale ja rano jestem nieprzytomna i nic nie wskural, wiec zasnelismy

Gość wróg publiczny
king ja Ci powiem z własnego doświadczenia że ja gdy jestem pomalowana to wtedy czuję się pięknie i cały świat jest mój mogę wszystko ;-) a tak mhy.. to nie bardzo najlepiej z domu nie wychodzić ;-) ot całą tajemnica ;-)

king--- mowisz jak moj facet :P po co ci ten tusz ??? podobasz mi sie bez niczego--taka naturalna :P a najbardziej jak budzisz sie rano :P taaaaa jasne !!:P wlosy kazdy w inna stone, spiochy w oczach, ryj lekko opuchniety :D czasami z resztka rozmazanego tuszu pod oczami -- zayebiscie :D

Gość wróg publiczny
Quis leget haec już jesteś nawet, nie wiem kiedy wyszłaś ;-) polanko ja też moe ci poprasować bardzo lubię no a jak bym mieszkałą bliżej Ciebie to wiedz że od swojego dziecka musiałabyś mnie łopatą odganiać kocham dzieci ;-) pilnowałabym Ci jej non stop

Gość . King
To z rana chyba każdy jest zaspany trochę wody chłodnej i odrazu człowiek przytomnieje :) właśnie nie potrzebne są wam te tusze pudry itp itd można by wymieniać . . . . ;) bez tego chyba też da się żyć ;-)

Za daleko mieszkasz,moze jakiś ciekawy program mi zaserwujesz?

Gość . King
Ja też bardzo lubię dzieci najbardziej takie do 5 lat bo potem dokuczają :) . . . Może dzisiaj brat przyjedzie z córka to pewnie będę miał zajęcie :*

Gość wróg publiczny
Quis leget haec a kto ? zdradź ja się nazywasz bo tak dziwnie Cię nazywać ;-)

Nie, szybko nic nie lubie robić.Dokładnie,subtelnie i precyzyjnie.I wolno.

Gość polana dzika
no moj tez kurcze nie zauwaza, czy z make upem czy bez, nie widzi roznicy, a ja sie staram itd, wkurza mnie to, bo ja rano ne czuje sie jakos sexi, a ten normalnie sie achowuje jakby jakas sexbombe mial w lozku:D a jak sie wystroje, fajnie ubiore, pomaluje to wtedy nic haha, ale za to widze ,ze inni zauwazaja :P oj i jeszcze dzieci lubisz:D no idealny material na meza :P co do prasowania NIE NAWIDZE

Gość wróg publiczny
ile córka brata ma lat ??

Gość polana dzika
wrog ja w twoim wieku nie lubilam dzieci , cale szczsecie,ze mi sie odmienilo:)

Gość . King
N I E - - domyślam się ze jesteś kobietą? ? ?

Gość polana dzika
NIE- wlasnie zdardz plec?

King wprost przeciwnie.Musze sie nauczyć gdyż płace bez przerwy słono za wszystko.:(

Gość wróg publiczny
mam nadzieje że mi się nie odmieni ;-) polanka jedno dziecko maż ??

wrog --- Wy !!! :P pisalam kiedys na tym forum jak mam na imie :P nie--- podstawa to dobra deska i zelazko :P polana ---- masz racje !! zaluje ze jestem stara albo ze king taki mlody :P:D

i deska i zelazko na wysokim poziomie tylko u mnie tepa pała:(

Gość wróg publiczny
N_I-E jesteś mężczyzną ? w skrócie to kładziesz ubranie i po nim jeździsz żelazkiem próbuj , trening czyni mistrza ;-)