Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . King

Co lubicie robić w soboty wieczorem?

Polecane posty

Gość Ja w soboty lubię odpoczywać
Interesuję się psychologią i szeroko pojętym rozwojem osobistym :). Hipnoza mimo tego, że żyjemy w 21 wieku przez wielu uważana jest za jakąś herezje szatańską, ale to po prostu jeden z wielu stanów umysłu. Mam kilka książek na ten temat. Dzięki autohipnozie można się bardzo głęboko odprężyć i pozbyć stresu. Ciekawi mnie również medytacja ZEN, którą planuje zacząć praktykować, atrakcyjna jest dla mnie również sama religia buddyzmu. Interesujące jest zjawisko regresji hipnotycznej, fajnie by było skorzystać z tego typu usług u jakiegoś profesjonalisty.

Gość wróg publiczny
King dziękuję ;-) Quis leget haec TY jesteś Jadzia i już ;* daj chłopu odpocząć nie deneruj go ;-)

Mam popcorn do prażenia, ale nie chce mi się go robić, za to chce mi się spać :P. Pewnie się położę niedługo by się wyspać na rano :)

sobota --- fascynujesz mnie :D wrog --- jadzka -- moze byc :P king--- lubie maslany z mikro :P pamietaj o mnie jak bedziesz szedl do sklepu :P jestem Julita :D

Gość wróg publiczny
wielkie WOW chłopie jesteś bardzo interesujący ;-)

Gość . King
Taaa hipnoza i medytacja ZEN bardzo fajna sprawa jak się zjaram zielskiem to też tak mam można medytować i wgl . . .

Gość wróg publiczny
miło mi Julitko ;-) nie można było od razu ;)

Nie jestem fascynujący, siła tego co można zdziałać przy pomocy umysłu jest fascynująca i wciąż w dużej mierze niewykorzystywana, co stopniowo się zmienia dzięki stopniowej zmianie świadomości społeczeństwa, a może poszczególnych jego jednostek. Powszechny dostęp do wiedzy o hipnozie czy o NLP sprawia, że mamy szanse żyć bardziej świadomie i pomagać sobie samemu w niektórych sytuacjach, chociaż czasem warto skorzystać z pomocy specjalisty. I tu zaczyna się kolejna masakra, w świadomości społeczeństwa pójście do psychologa oznacza słabość, ja uważam, że to mądrość, odpowiedzialność i odwaga, wręcz siła.

Gość . King
Quis - byłem blisko Twojego imienia ;)

Moje imię podam w formie zagadki. Miasto, które 3 nazwy miało, ale jedna z jego nazw niech was obchodzi mało :D

Miło poznać panno Julio :) Uważaj żeby ktoś się tutaj Ci nie przedstawił jako Romeo :)

Gość wróg publiczny
Sobota .. ja nie znam nikogo kto by się tym interesował więc jesteś dla mnie swojego rodzaju 'odkryciem' ;-)

Gość . King
Ja swojego imienia nie podam . . . .

Wiele osób śmieje się z takich zainteresowań. Niech się śmieją, mnie to nie interesuje. To ja mogę się śmiać z tych, których interesuje w większości to samo. Globalizacja robi swoje :). Jak to powiedział R. Bandler, większość ludzi więcej czasu poświęca instrukcji od pralki niż własnemu umysłowi. Myślicie, że panujecie nad własnym umysłem ? Zróbcie ćwiczenie, spójrzcie na jakiś przedmiot mały, np kubek i patrzcie na niego nie myśląc o niczym przez minute i sprawdźcie, jak wasz mózg gada do was swoimi wewnętrznymi dialogami mimo waszej woli . :)

Gość wróg publiczny
Ja w soboty lubię odpoczywać nie wpadne na to ;-) napewno ułatw zagadkę ;-) king czemu ?

Ułatwienie -------> Te miasto jest kaprysem pewnej osoby :)

TakaMALAjedna Cześć :)

Gość wróg publiczny
ja nie wiem nie jestem dobra w zagadki,pierwsza i ostatnią literę podaj ;-) proszę ..

Gość . King
Bo moje imię jest nietypowe a może ktoś znajomy być na forum . . . . SOBOTA - no chłopie filozof z ciebie będzie tak mi się wydaje :) (bez obrazy) tylko z jednym się nie zgodzę mówisz nikt nie potrafi przez minutę patrzeć się na kubek i nie myśleć o niczym proste ja mogę się zamknąć w sobie i to zrobić . . . . .

Gość wróg publiczny
king ale nie ty jeden w całym swoim województwie tak się nazywasz ;-) sobota nie rób zagadek mów fajne te ćwiczenie z góry nie raz tak miałam i nie wiedziałam co to ;-)

Tak psychologią :) King ---- moje zainteresowania nie mają nic wspólnego z filozofią :) Interesuje się psychlogią, a pracuje w sprzedaży. Raczej twardo stąpam po ziemi. Jeśli potrafisz się wyłączyć to bardzo dobrze, ale węszość ludzi nie potrafi uspokoić swojego umysłu i nie tego świadomości, ja miałem to samo. Stresowałem się byle czym. Teraz jestem dużo bardziej opanowany i spokojny. Pierwsza litera nazwy miasta S, a ostatnia G

Car rosyjski, jego kaprysy, dążenie do zachodniego modelu życia. Teraz już chyba wiecie, jak mam na imię :P