Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . King

Co lubicie robić w soboty wieczorem?

Polecane posty

Gość . King
KURVA muszę zwalić konia-tylko to mnie może uspokoić przez jakiś czas nie będe mógł odpisywać

Gość . King
jestem mułzumanem

Gość wróg publiczny
no właśnie i tak wiemy ze to nie on marna prowokacja ;-) hee

Gość wróg publiczny
ja nimam konta ;-)

Gość . King
Ja pier . . . . Co to za trudność wyprasować koszulkę czy coś innego ja mam 17 lat i takie rzeczy sam potrafię robić. A mi się wydaje ze ty nie o prasowanie wcale tu piszesz ha ha ha . . .

Gość . King
Łał ale dzieci się podszywają no naprawdę, bawcie się dalej popierdoleńce.

Gość polana dzika
zalogowalabym ale mam glupi nik, taki wymyslony na poczekaniu :P JD z cola- , nie przepadam, wole czysta z cola:) to mi zalatuje bimbrem, ale sa smakosze, i uwbiam biale polslodkie wino :P king-zadupia sa najlpesze:D

Gość . King
A gdzie polana?

King młodzieniaszku miły moja najmłodsza latorośl jest o 100 % od Ciebie starsza i ja miałbym iść na podryw mężatki?? :D Dobre.:D Dzienks jeszcze raz.Miłej niedzieli:classic_cool:

Gość . King
Quis no widzisz nawet jak się zalogujesz to nic nie da bo i tak będzie podszyw. . . A dlaczego zadupia są najlepsze? ? ? Dużo krzaków ? :) haha

Gość polana dzika
gdzie ? co zadupia czy ja gdzie jestem

Gość polana dzika
no ba ! nie no ja jestem antymiastowa, nie lubie zgielku, tego tempa, zero prywatnosci, ja mieszkam prawie w lesie :)

Gość . King
N I E - nie pisz do mnie młodzieniaszku! A skąd ja mogę wiedzieć ile ty możesz mieć lat i wgl tak to wyglądało . . .

king jak masz 17 lat to Cię wyróżniłem,bo kulturalnie się zachowujesz,chyba ze znów jest podszyw :D Jak tak to kij Ci w ucho :D

Gość Ja w soboty lubię odpoczywać
, pójść sobie na siłkę, na piwko z kolegami. Generalnie nie lubię imprez. Wczoraj poszedłem do klubu i bardzo żałuję tego. Zrobiłem tylko z siebie durnia, tańczyć nie umiem, muzyka mi nie odpowiada, za dużo dymu. Nie wiem gdzie poznam swoją 2 połówkę, ale w klubie to raczej się nie stanie. Nie będę więcej na imprezy w klubach chodził.

Gość . King
Polana - bo napisałas ze zadupia są najlepsze może i są dobre ale nie pod każdym względem. :)

Gość polana dzika
haha na grzybki powiadasz? a jakie Q ty łobuzie, halucynogenne chyba o tej porze :D NIE- co sie stoporczysz:) wyluzuj, tak zagadywales, ze wygladalo to wlasnie tak, :) na jakis flircik, a to chyba dozwolone co nie?

Gość polana dzika
no King jasne,ze nie m ja tez nie mieszkam na zadupi ale na uboczu torszke, :) haha nie no, ale teraz w dobie netu, samochodow zadupia juz nie takie straszne do kolegi co nie lubi klubow-witaj w klubie :):D tez nie przepadam, starzeje sie:( ale meczy mnie to, tanczyc tez nie potrafie jako tako, ost z mezem chodzimy czasem na -nie smiejcie sie-bardziej kameralne impry, ale rzadko na dancingi:P ale przysiegam sami mlodzi ludzie i swietnie sie bawia, :D

Ja w soboty lubię odpoczywać---- trzeba bylo zostac z nami :P polana-- czytasz w moich myslach ;) :P ja mam cisnienie na wyjazd :O wies albo ''zadupie '' nie ma znaczenia ehh :O

ja nie lubie tanczyc i tu jest problem bo moj facet wywija jak latynoska sucz :D jak ide do pubu to tylko w jednym celu ..... wrog --- gdzie jestes ??? ty tez pomagasz mamie ??? :)

Gość polana dzika
je po jakichs zakupach w wielkim miescie plus po prostu dluzszym pobycie w centrum , umieram na bol glowy, haha, kiedys moglam inaczej, ale teraz zmiana stylu zycia-rodzinnie i spokojnie- wiec jednym slowem ZAMULILAM sie :D hahhahaha

Gość Ja w soboty lubię odpoczywać
Mogłem siedzieć przy kompie, ale nie chciałem. Nie lubię w soboty w domu siedzieć. Po prostu nie lubię klubów. Nieśmiały jestem więc słabo sobie w takich miejscach radzę. Generalnie chodzę na siłownie czy saunę, na piwo, czasem do kina. A kluby nie są jedynym miejscem gdzie mogę kogoś poznać :)

Gość . King
NIE - - co ty taki złośliwy? Dziewczyny jeżeli chodzi o grzyby to tylko halucynki teraz są (radzę nie próbować ) quis czemu taka smutna jakaś jesteś? :-(

Gość polana dzika
Quis- je tez nie lubie .....normlanie jeszcze z moim cos ujdzie, ale jak ktos mnie prosi znjaomy itp, to mam dosc, jeszcze jak mnie poobkreca to masakra, nie nawidze, a moj jak napije to tylko by tanczyl, no i wtedy dozwolona jest jedyna forma zdrady, moze tanczyc z innymi ale tylo z e znajomymi :)