Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . King

Co lubicie robić w soboty wieczorem?

Polecane posty

Gość polana dzika
king- olej to, doly kazdy ma, trzeba im stawic czola, a nie sie zadreczac

Gość polana dzika
a ja laski w przeciwienstwie do was, nie lubie byc w centrum uwagi, otwieram sie i jestem wygadana tylko w gronie zaufanych osob itp ale jednak co jest moja zaleta to poczucie humoru i takt, co sie bardzo przydaje,nie pytam o sprawy osobiste i takie tam, zeby kogos nie urazic acha i nigdy nie klamie, nigdy , nie umiem

Gość wróg publiczny
tylko Cie king szkoda!

Gość wróg publiczny
wiecie tak mi się ta nasza Julia podoba że szok ;-) nie mogę się napatrzeć ;-)

Gość polana dzika
wiesz trawa sama w sobie zla nie jest o ile sie na niej konczy, ale to trzeba umiec rozgraniczyc czemu pozory myla? przestan, ja nigdy nie oceniam ludzi pochopnie,p o wygladzie itd,nadal uwazam cie za ideal :P moj lubi popic, co nie jest lepsze itd, dla mnie nie do wybaczenia jest jak ktos bije kobiety, dzieci, zneca sie nad zwierzetami, jest pedofilem, chamem, klamca itd, oszustem, ale inne przypadlosci sa ludzkie , i slabosci tez

Gość wróg publiczny
ja też nie wiem jak można krzywdzić dzieci to jest okropieństwo!!

K--- bylam gorsza od ciebie :O po smierci mojej przyjaciolki przejrzałam na oczy :O smutne , ale prawdziwe. :O to wszystko jest bardzo złudne i działa chwilowo :( musisz zebrac sie w sobie i powiedziec dosc. masz cale zycie przed soba --nie zmarmuj tego.

Gość polana dzika
jestes bi ;D:D

Gość polana dzika
quis -jestes podobna do takiej piosenkarki ramona rey czy jakos tak

Gość . King
Takich ludzi którzy biją kobiety i dzieci to za jaja bym wieszał. Ja obiecuje od jutra poprawę.:-) ale teraz kończę bo muszę sobie w głowie poukładać i posłuchać muzyki a poza tym jutro szkoła, ale w czasie przerwy zajrze do was na tel. :) dobranoc :D

Gość wróg publiczny
więcej nic nie powienm i idę spać zaraz , chciałam się tylko podzielić z ttym że jula jest łądna ..

K--- nie wal ściemy :O jasne ze od jutra bo idziesz na zajecia a poza tym zapewne masz tez inne obowiazki :P zobaczymy w weekend !!! milego wieczoru . wyśpij sie ;)

Gość wróg publiczny
o nie już nikt ze mną nie rozmawia ;( jestem oburzona!

Gość polana dzika
dobra pogram jeszcze w kulki bo mi sie zachce jakiegos horrora (poza widokiem czegos co zaczyna wystawac mojemu z gaci bo tak sie ulozyl:D)

Gość polana dzika
wrog jak to nikt, zadalam pytanie ,ze sjestes bi haha tez sie z toba zgadzam, julka ma oryginalna urode:) a ty jutro tez do szkoly czy nie?

Gość wróg publiczny
nieprawda nie jestem!!lubię mężczyznów ;-) a tak naprawdę to jestem hetero ;-) tak mam jutro szkołę niestety!

Gość polana dzika
horroru mialo byc jezu ale sie staro czuje przy was :P

buhahah dobre- cos wystaje z gaci :P :D korzystaj !!! już zejdźcie ze mnie ;) :P książki spakowane :P ??? jessuu chciałabym usłyszeć dzwonek na lekcje :P :D

Gość wróg publiczny
a tam ja przy was w sam ras ;-)

Gość wróg publiczny
przykro mi zawiodę was ja mam tylko 3 zeszyty zero książek ;-)

Gość polana dzika
wrog, ja cale studia bylam oo jednym zeszycie :D tzn na kazdy rok jeden zeszyt, a mialam w choooj pisaniam tysiace zajec ale dalam rade :P a ksiazek to nigdy nie mialam Quis-akurat wystaje ta czesc nieprzydatna:D

Gość wróg publiczny
idę spać dziewczyny a wy wykorzystajcie swoich chłopów do cna paaaaaa ;* dobranoc

Gość polana dzika
a to nie chodzi o wiek, ale o stan cywilny :D i dziecko haha a z zawodu jestem nauczycielka :P:P

iza --- nauczycielka -- a dokladnie ??? bardziej szczegółowo :P a gdybym na poczatku napisala ze ma meza -- byloby inaczej :P ;) ??? czułabyś sie lepiej ?? nie jestem zona bo moj ''K'' nie kupil mi pierscionka :P dobranoc justys :)

Gość polana dzika
haha, zostawie to w tajemnicy, nie wszystko od razu :P zreszta tez bede mykac kochana,bo zaczynam odczuwac sennosc, a jak to przegapie , ten moment to nie usne pare godzin :P poklikamy ,mam nadzieje w wolnej chwili ?:P

Gość polana dzika
eee, wiesz to nie o to chodzi ,ze zona czy nie, ale wiesz mnie juz jako matce nie wszystko wypada:D no i wy szalejecie a ja co?