Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . King

Co lubicie robić w soboty wieczorem?

Polecane posty

Gość polana dzika
czesccc, jestem aczkolwiek troche skwaszona jestem, ale moze jak poklikamy to mi minie:)

Gość wróg publiczny
tylko na to czekam aż się mnie zajmie ;p- a ona od polskiego ? chyba nie..

Gość polana dzika
o dwie pałki , nieladnie n ieladnie :P:P:P justyna-powiedz jeszcze ,ze przez nas :P co za niespodzianka :)? hę dzis moj ukochany maz kupil mi wino, ale akurat dzis jakos nie mam ochoty:P

Gość . King
Aha polski . . . A ja jutro kończę sobie lekcje o 17 :-D ale lipa . . . . Dziewięć godzin jutro mam . . . No to pytanie za 100 punktów kto jutro idzie za mnie do szkoły? Chętnie się zamienię obowiązkami :-P

Gość polana dzika
haha od polskiego:P ale tu tzn w pospiechu jak klikam tego nei widac, maskuje sie robie i literowki i chyba nawet jakis blad sie wkradnie

Gość polana dzika
king ze mna sie zamien:) plany mam nieciekawe :D zartuje, w sumie wiecie, wszystko wynagradza mi synio, np przed chwila nalewalam wode do wanny, i sie schylilam, a on mi sciagnał spodnie razem z majtkami z tylka :D i ciagle mi mowi "mama jakie ty masz cycki" do taty " no co ojciec, popracowales troche ?"

Gość wróg publiczny
o to wpadam jak od polskiego ;-) king a od której od 8 ?

Gość polana dzika
jestem bardzo wyrozumialym nauczycielem,:) i najbardziej milo wspominam prace wlasnie w szkole sredniej:) nie jestem zołza, wiec i mnie lubia, o ile mam szanse uczyc, bo teraz kiepsko, i pewnie trzeba bedzie sie rozgladac za inna praca

Gość wróg publiczny
o widzisz ;-) młoda jesteś to się dobrze dogadywaliście ;-)

Gość . King
Hahaha iza niezłe ziółko z twojego synka :) hehehe justys od 9.10 wyspie się chociaż :)

Gość polana dzika
justys zdradz co to za niespodzianke, ja sie chyba domyslam, ale nie wiem , nie jestem pewna ,nic nie powiem

Gość polana dzika
po mamie :P:P cos za szybko dorasta :D cos mi sie wydaje, ze dzis niepoklikam dlugo, bo moj juz fuczy, ze cos tam ma posprawdzac ale poki co jestem

Gość polana dzika
o masz nie poklikam :D haha

Gość polana dzika
ja przyszlam ===wszyscy poszli

iza -- twoj syn to niezly tekściarz :P :D mam stycznosc z takim 3-letnim szkrabem :P chyba sie ''zakochal'' chodzi za matka i marudzi--chce do julki, chce do julki.nie chce jechac do lilii :P mąż kupił wino a ty wybrzydzasz :P dobra jestes :P

Gość . King
Iza ja jestem, cały czas Ciebie słucham :)

Gość polana dzika
bo on zawsze na odwrot :P jak nie chce nic zjesc wieczorem, albo juz jestem po kolacji, to on wraca z moja ulubiona pizza,, a jak mam ochote na cos "barowego" itp niezdrowego to on wtedy nie jak mam ochote na...to on nie i tak w kolko:P z winem tez trafil dzis jak kula w plot

Gość polana dzika
nie sluchaj mnie:) hehe, pisze bez sensu

Gość wróg publiczny
e tam też obstawiam że to po mamie ;-) king dobrze ci ja mam jedną godzinę mniej ale od samego rana ;-( paznokcie malowałam chwilę mnie nie było ale pewnie nawet nie zauważyliście ;D

Gość polana dzika
o teraz maly spiewa "ogorek ogorek..zielonego ma siusiaka..." Quis- mnie dzieci zawsze lubily, a ja nie niezbyt za nimi przepadalam, ale sie odmienilo, :D moze to cos znaczy,ze cie lubia maluchy, moze czas na dziecko :P zartuje,

Gość polana dzika
wlasnie mialam pytac, gdzie wybylas dzis w sklepie, patrzy na cole i mowi ,ze chce, ja ,ze mu nie wolno, a on "a co mam sraczke" nosz kur..a wstyd jak nie wiem:Dale szczery nazywa rzeczy po imieniu

Gość wróg publiczny
kto go tego nauczył ? ;-)

Gość . King
Iza wcale nie prawda ze bez sensu piszesz. :) justi oczywiście ze zauwarzyliśmy ze Ciebie nie było. A ten prezent już był? Bo nie czytałem wszystkego. :)

Gość wróg publiczny
nie było .. ;-)

Gość polana dzika
no coz...ja tam na codzien nie mowie literackim jezykiem :P:P i za duzo klne, ale akurat maly przeklenswt nie powtarza, on bardziej ciete riposty wylapuje typu "babcia jestes tępa strzała " itd 30 letnie dziecko , ja mam 33-letnie

Gość polana dzika
czyzbys wrog chciala nam pokazac swoje zdj?