Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . King

Co lubicie robić w soboty wieczorem?

Polecane posty

Gość K-i-n-g
Nie rozumiem . . . Jak dla kobiety może biust być kompleksem ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Gość polana dzika
no ba king, to cala prawda o was :P zapamietaj haha , zonie sie spodoba quis- ze zbyt duzy ? ja tez chcialabym miec ciut mniejszy, ale ale ma to tez swoje dobre strony :P

K- dobrze masz :P dużo zjesz i spalisz na wf :P mam plan- od wiosny chce zaczac biegac :P mam juz dres :P jeszcze tylko buty itd. przyjdzie wiosna a ja nadal w domu bede siedziec :P

Gość polana dzika
bo King co bym ni eubrala to wygladam moim zdaniem zbyt wyzywajaco, i td, i jak sie ktos gapi to sie krepuje

Gość polana dzika
quis- ja rok temu zapisalam sie na aerobik... a potem zakwasy mnie zabily, a od wczoraj mielismy chodzic na spacery , i co jest wtorek a my taK "to co idziemy ?" "ee mam gwlosy umyc'' "yy dzis zimno" czyli wyszlo jak zwykle

Gość polana dzika
king- to tez typowy facet i co doszlo to ode mnie? bo 2raz wyslalam

Gość polana dzika
kusza mnie czipsy ;) ale bede twarda

Gość K-i-n-g
Ehhhh . . . . . . . . Iza mogłem się domyślić ze tak napiszesz. Może tylko się wam wydaje ze się ubieracie zbyt wyzywająco . . No tak to jest krępujące jak idziecie ulicą a faceci się na was patrzą - dziwne żeby Was omijali szerokim łukiem - poprostu ładne jesteście i dlatego patrzą się na Was faceci i te wybujane laleczki - facetom się podobacie a inne kobiety żałują ze nie są tak ładne jak Wy :-D. . .

Gość polana dzika
ja jak ide to lepetyna na dol, w ogole mam problem , zero pewnosci siebie, nawet zadzwonic gdzies mam problem, i takie tam, niesmiala itp, moj mnie na sile gdzies wygania cos zalatwic a ja dupa wolowa

Gość polana dzika
a i mam tez tak, ze jak ktos sie dluzej na mnie patrzy to wydaje mi sie, ze mam plame, ze cos strasznego w moim wygladzie, wpadam w panike czy nie jestem brudna, czy nie mam dziury haha prawie fobia spoleczna

Gość polana dzika
a jak mialam wystapic publicznie to juz masakra, a co dziwne jak w szkole uczylam ( bo teraz juz nie) to nie bylo takiego problemu, wtedy ok,moglam stanac przed klasa itp

Gość polana dzika
Q i K co wy tak w jednym czasie znikacie

Gość polana dzika
bunga bunga ??:D

tak, za duży jak dla mnie :O jestem uparta :P poza tym przez zimę na pewno przytyje :O w maju moja corka chrzest. ma komunie wiec musze jakos wygladac :P aha i 4 rocznice zwiazku :P

Gość polana dzika
o 4 lata? to moze jakies zareczyny? no ja wlasnie jak utyje to od razu w cyckach, nawet jak zjem wiecej to satnik mnie uciska do maja kope czasu

Gość polana dzika
ech...pogralabym w eurobiznes :P

Gość K-i-n-g
Iza odebrałem to co miałem odebrać :) ale Ty ładna jesteś :-D taka młodziutka :-D i taka milutka z twarzy. :-D powaga ( ale pewnie to tylko pozory )

zaręczyny !!! nie... :Okiedys mial ochote , ale juz mu przeszlo.:P dla mnie to obojetne :P co do pierscionka :P mam dostep do konta, znam pin, reszte znacie :D chce go zaprosić na kolacje do zayebistej restauracji :D :P

Gość polana dzika
haha osz ty :( mila jestem, grzeczna i kochan :D mlodziutkaaa tak 28 lat skonczone, nastolatka :D nie pytam czy jestem ladna etc, tylko czy doszlo bo nie wiem, bo mam bez raportow czy jakos tam, btw zdj z profilu a nie wiesz co z drugiej strony haha

Gość polana dzika
malzenstwo rzecz przereklamowana :P tak Q strasznie brak mi pewnosci siebie, i takie tam, niesmialosc mnie zabija nieraz,

Gość K-i-n-g
Iza tzn chodzi mi o to ze to pewnie tylko pozory ze jesteś miła(żebyś nie zrozumiała inaczej) ;-) pewnie potrafisz dać w kość :-D quis z Twojej wypowiedzi wyczytałem jakby nie zależało ci na nim tzn na ślubie czy tam weselu z nim.

slub, wesele, zareczyny -wiem pomylilam kolekjnosc :P i inne pierdoly !!! to nie dla mnie :O mamy podobne zdanie :P zastanawiamy sie nad legalizacja konkubinatu , ale tylko po to zeby bylo latwiej w urzedach :P

iza, nie pasujesz mi do tego opisu :( chcesz powiedzieć ze gdybyśmy spotkali się w realu nie byłabyś taka rozmowna ???. kurde nie mogę w to uwierzyć :P ja gadam jak najęta :P zaraz czesc , czesc. co robimy itd. kiedys bylo inaczej. praca mnie tak zmieniła :D

Gość K-i-n-g
Iza - quis dobrze mówi nie pasujesz do tego co napisałas :-D

Gość polana dzika
nie no ja jestem bardzo wygadana, jesli wiesz kogos znam, i takie tam, ale jesli mam cos zalatwic, itd to juz mnie przerasta, o swoje nie umiem walczyc itd, ale w kontaktach towarzyskich jestem calkiem calkiem, nie lubie ciszy, jak ktos nie mowi, znajduje tematy itp King-zrozumialam ironie :P ale wiesz masz racje, oj potrafie duzo

Gość K-i-n-g
Iza to dobrze ze jesteś wygadana :-) i dobrze ze "potrafisz duzo" :-D