Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . King

Co lubicie robić w soboty wieczorem?

Polecane posty

Gość wróg publiczny
idę pa ;*

Gość wróg publiczny
hahaha ja tak ;-) no właśnie ta dziewczyna nie ma 70 lat ..pa

Gość . King
A co wiek ma do tego ?!?! Człowieku na jakim Ty świecie żyjesz?! Jak Ci się podoba to podbijasz do niej -- proste ! A ty patrzysz co ktoś na to powie, 2 lata to nic, jakby była 12 lat starsza to ok . . . . Z resztą co to za pytania ? Ja mam 17 lat ty masz 20 lat i ja mam Cię jeszcze uczyć?

Gość wróg publiczny
tak no niestety ;( jutro muszę rano wstać ;( odezwę się jutro . miłych snów ;-*

Gość . King
Pa justys :) quis- co? Do szkoły czy się przygotowaliśmy? Yyy taaak taak, oczywiście :-D :-D

to co mam podejsc do niej i powiedzieć: ze nigdy nie będziesz piękniejsza niż w tej chwili, wyciągnąć czerwona róże i powiedziec; kocham cie

Gość . King
Quis a co myślisz ze bym nie podbił? :-D quis - bo starsze kobiety wolą młodszych tak? :-D

kiedys wyrwalem ulociare dostalem od niej numer po 5 sekundach znajomosci

V--- przystojna z ciebie bestia :D trochę wiary w siebie !!! moze macie wspolnych znajomych ?? ;) K-- mialam 2 lata mlodszego-- nie bylo najlepiej. wiek nie ma tu znaczenia.raczej dojrzałość. jak widac u mezczyzn nie przychodzi z wiekiem

a moze pojde do niej i poprosze o notatki, uzasadniajac ze jestem kolekcjonerem notatek, co??

Gość . King
Ja pierdole, vangozi - załamujesz mnie! Przecież nie podejdziesz do pierwszej lepszej kobiety dasz jej róże, powiesz jej kocham cię i nie będzie twoja. Na to trzeba zapracować i to ciężko . . . :-D Chociaż czasami się zdaża ze podejdziesz do dziewczyny (którą znasz ) powiesz jej ze ja kochasz a ona odpiowie ci tak samo - - - chociaż tak raczej się dzieje w tv . . . :-D na wszystko musisz zapracować nawet na to żeby z nią gdzieś pójść . . .

Gość . King
Hahahaha :) quis- jak to ? To mężczyźni nie są dojrzali twoim zdaniem?

Gość . King
Hahaha :O ale jaja . . . Noo quis- ale chyba nie wszyscy mężczyźni? Chyba są jakieś malutkieee ^^ wyjątki?

V--- opowiem ci jak moj kumpel podrywal swoja dziewczyne. studiowali w jednej grupie. on bardzo nieśmiały itd. wysylal jej anonimowe listy, kwiaty,itd. oczywiscie dochodzily do niego informacje o tym ze ona jest happy itd. 14 lutego zapukal do jej drzwi i wpuscila go do srodka :P

albo wiem powiem wprost jej ze chciał bym ja do kina zaprosic i tyle trzeba być męski i pewnym siebie

Gość . King
Julia ja Ciebie normalnie kocham :-D hehehe żart :) nom i wiesz julia chyba zaraz pierdolne ze śmiechu i głupoty ludziej . . . . :-D i przy okazji Cię przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać tego powiedzieć . . . Jak nie wiesz o co chodzi to jutro Ci wytłumaczę ;-)