Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ibiza200

Kiedy mówicie partnerowi o dziewictwie?

Polecane posty

Gość ibiza200

Wyobraźcie sobie sytuację: jesteście prawiczkiem/dziewicą, wasz partner/partnerka ma na koncie kilka seksualnych kontaktów. Między wami zachodzi intymna sytuacja - mówicie przed tym, w trakcie czy po stosunku że to wasz pierwszy raz? Czy w ogóle mówicie?

Gość nie nie nie znajoma
zalezy, jesli jestes facetem to lepiej powiedz od razu. jesli kobietą... też

Gość ibiza200
zawsze myślałam, że temu "pierwszemu" wcześniej o tym powiem, ale jak już wiem że miał kilka partnerek i jest doświadczony, to boję się, że się przestraszy, będzie zbytnio na mnie uważać, obchodzić się jak z jajkiem ?

Gość zgwalci cie a potem pochwali
sie kolegom :classic_cool:

Wyobraźcie sobie sytuację: jesteście prawiczkiem/dziewicą, wasz partner/partnerka ma na koncie kilka seksualnych kontaktów. Zrywam kontakt, ale zanim będziemy parą.

Gość ghrrrhhrr
Jeżeli chodzi o mnie to powiedziałam swojemu facetowi o tym dość szybko mimo, że się krępowałam. On w odpowiedzi wyznał mi, że jest w takiej samej sytuacji. Nie wiem kto doznał większego szoku :D Mimo to jestem bardzo zadowolona z tego, że mieliśmy wspólny start i razem w to wszystko się zagłębialiśmy

Mimo to Jak to mimo to? Przecież porządni ludzie (dziewica, prawiczek) tez chcą nieużywanego małżonka.

Gość ghrrrhhrr
mimo to, że wcześniej doznałam szoku jak się dowiedziałam Zarówno ja jak i on mieliśmy już swoje lata. Nawet do głowy mi nie przyszło, że może jeszcze być prawiczkiem tym bardziej, że cieszył się powodzeniem wśród płci przeciwnej

Widać, że jakiś porządny facet. Doceń go, bo mało takich. Życzę powodzenia!

Gość ghrrrhhrr
"Widać, że jakiś porządny facet. Doceń go, bo mało takich. Życzę powodzenia!" Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo go doceniam. To największy skarb na ziemi :)

Gość a ja mam ok;;;;
a po co wogole o tym mowic????

jak to po co? co to za związek gdzie nei mówi sie o tym co ważne dla jednej ze stron, bo dla mnei to ważne że on będzie moim pierwszym :)

Gość a ja mam ok;;;;
i co to zmieni ze mu powiesz? myslisz ze on ci powie z iloma panienkami spał albo nie spał???

chcę by mój partner mnie znał i to co dla mnie ważne :) co nei znaczy ze chce by mi sie spowidał ze swoich byłych :)