Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola357

co mam zrobić

Polecane posty

Gość ola357

pracuję w markecie Carrefour wykładam towar . prace mam na umowne zlecenie . mam problem z moim kierownikiem od paru dni się mój kierownik mnie czepia a to wykładam za szybko albo za wolno już zaczyna mnie to denerwować i nie mam ochoty tam pracować bo tylko się denerwuję . z tego co zauważyłam ten kierownik przyjmuje nowe osoby do pracy na umowę o pracę już szykuje umowy do podpisania .jak pisałam ja nie jestem jego pracownikiem to jest na takiej zasadzie gdy on nie ma pracowników dzwoni do interkadry i wtedy oni przesyłają swoich pracowników na umowne zlecenie

Gość ola357
myślę że jest tak kierownik jest nie znośny ponieważ znalazł już swoich pracowników na umowę o prace .na moim miejscu byście pracowali dalej czy byście zrezygnowali .

Gość ola357
czuję że jak przyjdą te nowe osoby które będę pod Carrefour dla mnie będzie szukał pretekst by zwolnić bo po co za mnie dodatkowo płacić jak będzie miał swoich pracowników

Gość Sanders29
gęba na kłódkę i do roboty

Gość ola357
bardzo fajna rada dzięki

Gość Marilenka
Nagraj go a potem oskarż o mobbing, to jest karalne.

Gość nvcc
ja w poniedzialek ide na szkolenie.. a ciezka praca tzn tylko wykladasz towar wiesz wszystko co i jak?

Gość ola357
To fakt, że jestem bardzo flegmatyczna, ale to chyba nie powód, żeby tak mnie traktował, taka się urodziłam. Wykładam sobie noormalnym jak dla mnie tempem, a on ciągle się napina.. Zabiję się chyba :(((

Gość jwdnwkcndwe
Super, ale najpierw zrób kupę ..

Gość nvcc
no przestan jesli ty mu nie podlegasz to olej niech sobie gada a ty rob swoje wiadomo ze to potrafi popedzic nas w zly nastroj ale dziewczyno glowa do gory nie jestes jakis kozlem ofiarnym ktory za tak mala stawke musi wysluchiwac olej go .. niech mowi a ty zawsze udawaj ze sluchasz co mowi i odpowiadaj z usmiechem ;]

Gość czy to nie był
naślij na niego jakieś kontrole, to go trochę zniży do szeregu :-) :-)