Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka888

dziewczyna traci cnotę w wieku 16 lat - czy jest pusta?

Polecane posty

Gość marlenka18
młoda żona ułożona; zgadzam się, że jestem trochę naiwna. Ale zrobiłam to z miłości i myślałam, że więcej ludzi to zrozumie.... A poza tym o ciąże się nie martwię jak większość osób powyżej od razu wytyka.

Gość marlenka18
Ostatnio się dowiedziałam, że moje dwie koleżanki miały już po 3 partnerów seksualnych. Teraz myślę o nich, że są puste i puszczalskie. Potem myślę, że jestem hipokrytką. A potem myślę, że ja wciąż z moim, chłopakiem jestem i byliśmy razem rok, i kochamy się.

Gość marlenka18
kur*wa raz piszę z jednego nicku, raz z drugiego ;/

Gość dvdfdfgfdg
pusta moze nie ale kurfa na bank

Gość drynnn
dopóki facet z niej nie wyciągnie nie jest pusta

Gość marlenka18
Alle widzę, że większość ludzi siedzących tutaj nie ma własnych problemów, więc wyśmiewa problemy innych.

Gość daj spokoj
co innego gdybys z nim nie byla czy coś... Ale jesteście ze sobą rok chcieliście sprobowac, kochacie się to wporządku. Ja się oddałam mojemu chłopakowi po MIESIĄCU mając 17 lat i mówcie co chcecie po prostu się zakochałam i miałam w nosie to że się "puszcze". Dziś leci nam razem czwarty rok i b. się kochamy i planujemy ślub...

Gość daj spokoj
no w sumie to nawet bylo kilka dni przed moimi 17tymi urodzinami... Ale dziś to jest już mój narzeczony ;) No ale mam np kolezankę, która tak jak ja ma 21 lat i dla porównania ja mam 1 partnera stałego a ona traktuje seks jak zabawe po prostu "to lubi" i miała już PONAD 20stu partnerów... (zgubiłam rachubę :D) w każdym bądź razie szkoda mi jej bo ona nie widzi tego jak mówią o niej w mieście...

Gość daj spokoj
jak by mnie zostawił no to trudno przeżyła bym (w koncu muszę przyznac ze po miesiiącu to nie znalam go tak jak dziś...) Rozumiem jak dziewczyna miała 2-3max facetów bo była w związku i jej nie wyszło albo coś. Ale jak niektóre mają po 6,8 czy 15 to tego już nie rozumiem. I co działa w 2 str o facetach też myślę w taki sposób...

Gość marlenka18
Masz rację. Czasami dopadają mnie takie myśli, że jestem pusta. Ale kocham swojego chłopaka, jestem z nim już 2 i pół roku i nawet jeśli mielibyśmy się rozstać to był to związek długotrwały i nie oszukujmy się, w każdym związku przychodzi czas na sex.

Gość daj spokoj
no pewnie że tak, co innego gdybyś pierwszy raz w wieku 16 lat przeżyła w kiblu na imprezie... Wtedy byłabyś pusta ;)

Gość SchizaSchlanejLaski
Ale w ogóle jakie prawo ma ktos oceniac czy dziewczyna X jest pusta bo stracila dziewictwo w wieku 15, 16 czy 26lat?!!! Pilnujcie swoich dup, tak bedzie lepiej.

Gość marlenka18
Ja potrzebowałam tylko obiektywnych opinii.

Gość SchizaSchlanejLaski
Kazdy przypadek jest inny, wiec nie ma czegos takiego jak obiektywizm ogolny. Jedna 16l straci dziewictwo z ukochanym chlopakiem, kolejna 21l z przypadkowym facetem na tylnym siedzeniu. Rozumiesz?

Gość marlenka18
Już rozumiem. Chodzi o to, że zwyczajnie czasami tracę przez to poczucie własnej wartości.