Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jang Mamuśka

Katar u niemowlaka

Polecane posty

Dziewczyny mój maluch ma niespelna 10 msc i walczymy z katerem juz 6 dzien. Już jest znacznie lepiej,ale jeszcze nos zatkany. Możecie mi jakiś środek polecić żeby pokój kup poduszkę nawilżyć? jakieś kropelki czy olejki?? ...dziekuje!

Mi kiedys farmaceutka poleciła Aromactiv - plasterki sa do przyklejania na piżamkę dla dzieci od 3 roku życia. Jednak u mniejszego dziecka można je przykleić na łóżeczko i jest ok. Ja przyklejałam je córce kiedy miała 4 miesiące i nic się nie działo a oddycha się dziecku dzięki nim bardzo dobrze ;) Znajoma alergolog zaleciła tez nieuzywanie Frydy - urządzenie podrażnia nosek a odciaganie jest bolesne dla dziecka. Zalecała czyszczenie noska za pomocą wody. Ostatnio też kupiłam córeczce kropelki (ma 11 m-cy) i tez polecam - w aptece Pani da Ci odpowiednie dla wieku

Gość aneet84
ja u mojej 3 mies córci fride stosowalam i wode morską a starszej 15 mies kupiłam wkład do kontaktu eukaliptusowy jest od 3 mies przynakmiej u nas w uk nie wiemjak u was w pl

Moja 5 miesieczna corka miala katar. Stosowalam wode morska, fride i obnizylam temperature w domu do 18 stopni, przeszedl na drugi dzien.

Gość kajaajak
Ja też przyklejam małemu plasterki Aromactiv podczas przeziębienia. Naprawdę są dobre, udrożniają nos, przez to cała noc jest przespana. Sama nawet jak byłam przeziębiona sobie przykleiłam.

Gość Thaya89
mi pediatra zawsze mówił żeby na łóżeczku jak idzie spać powiesić mokrą pieluszkę tetrową i mówił że efekt jest ten sam jak jakiś drogi nawilżacz powietrza ;)