Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dośćxxxxxx

Nie dają mi żyć !

Polecane posty

Gość mam dośćxxxxxx

Chłopak mnie zostawił pół roku temu, nastawił przeciwko mnie całą swoją wieś, która leży blisko mojej i on i jego znajomi nie dają mi żyć. Dowiaduję się co chwilę, że jestem zjebana od ludzi z mojej miejscowości, co chwile jakieś chamskie komentarze, na gg, czy fejsie wiadomości od nich o bardzo wulgarnej treści na mój temat. Co robić? Mam już tego dość, oni mi już chyba spokoju nie dadzą.

Gość upita niepewnością
zgłoś szykany na policję. Nie usuwaj wiadomości na gg czy fejsie - przydadzą sięjako dowody w sprawie

Gość Xenia Menia
zrób im to samo co oni Tobie robią

Gość j.w. zglos na policje
szykany. tym lepiej, ze znasz sprawcow.

Gość to tak zrób bo
to jest stalking i to jest karalne od niedawna.Poczytaj sobie, jest na to ustawa.

Gość ptasiek nastroszony
chamstwo jebane wieśniactwo polactwo-robactwo. brak kultury i sumienia Dziewczyna da kurwa , Dziewczyna nie da też kurwa bo olała zaloty. polskie chuje onanisci. nie dziwie sie , ze Polki za obcokrajowcami sznurem

Gość dasd
a dlaczego cie zostawil??

Gość mam dośćxxxxxx
twierdził, ze się nie myłam, ale to kłamstwo

Gość to tak zrób bo
http://www.google.pl/#sclient=psy-ab&hl=pl&source=hp&q=stalking+karalny&pbx=1&oq=stalking+karalny&aq=f&aqi=g1&aql=&gs_sm=e&gs_upl=415l5342l1l5572l16l13l0l3l3l1l270l2456l0.8.5l16l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=d39c80df313cad82&biw=1304&bih=584 tylko w wyborczej czytalam chyba o 2przypadkach ukarania za stalking

Gość sdkjhak
gdy to sglosi to juz zycia by nie miala...wiekszosc ludzi mieszkajacych na wioskach jest malo inteligentnych i zyjacy starymi i innymi przekonaniami...dla nich liczy sie sklep i tani alkohol a gdy ktos zrobi cos przeciwko ich przekonaniami to juz zycia nie ma...mieszkam na takim zadupiu ze wiem co pisze, najlepsze wyjscie to zglosic to i wyjechac na jakis czas gdzies lub zemscic sie na nim

Gość to tak zrób bo
ano tak. To motłoch jest.Zgłosić i wyjchać a jeszcze zainteresoać tym może jak się da Helsińską Fundację Praw Człowieka