Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baby 20

Czy rozmiar biustu jest ważny??????

Polecane posty

Gość Baby 20

Mam pytanie do panów jak wazny jest dla was rozmiar biustu kobiety czy jeżeli mam ładną twarz jest zgrabna rozmiar biustu ma znaczenia jak tak to w jakim stopniu,czy rozmiar A,B jest ok według was.Na co najpierw zwracacie uwage u kobiety ?????Chodzi mi o cechy partenerki do stałego związku.Prosze o szczere odpowiedzi wszystkich panów bez względu na wiek.PISZCIE PANOWIE....

Gość Baby 20
CZEKAM PANOWIE JAKIE JEST WASZE ZDANIE NA TEN TEMAT????

Gość sdjsidjd
dla mnie liczy się, żeby była ogółem ładna (tzn ładna buzia, figura ) a rozmiar cycka jest nie ważny, może być nawet płaska jak deska, byleby był charakter i jako taki wygląd ogólny :)

Gość Baby 20
DZIEKUJE PANOWIE CZEKAM NADLSZE ODPOWIEDZI

Gość wachmistrz
no popatrz cała kolejka facetów się ustawiła do odpowiedzi na pytanie , a tak naprawdę to facetów tu brak, ponieważ wszystkich moderatorka wywaliła i teraz za facetów nadrabia tu 'twarzą' nieudolnie ale faktycznie 'wielkość tzytzków' nie robi wrażenia na facecie, ważniejsze są stojące sutki i aby było co possać :) fajnie gdy kobieta ma sutki sterczące

Z tego co wiem, to każdy facet ma trochę inne upodobania. Nie ma reguły. Dla jednego ekstra jest miseczka C a dla innego F. To są gusta, z gustami się nie polemizuje.

Gość Baby 20
Dzieki panowie czekam na dalsze wypowiedzi???

Gość a ten
mezczyzni nie sa tacy pusci jak kobiety i nie wybieraja kobiet tylko na podstawie jednej cechdla nas liczy sie caloksztalt dla was wzrost i ewentualnie kasa

Gość Hunter 2-1
Ja tam wolę, żeby dziewczyna była zgrabna z średnim/małym biustem. Przesadnie duży biust potrafi wyglądać śmiesznie...

Gość Baby 20
Uważam że mam troche za mały mam 70b,stąd to pytnie.

Baby 20 Mam pytanie do panów jak wazny jest dla was rozmiar biustu kobiety Jest mniej ważny, niż dla was rozmiar penisa. Ważniejszy jest kształt.

Gość Baby 20
A i tu sie mylisz dla mnie rozmiar penisa nie ma znaczenia tylkouczucie jeśli chodzi o seks.....i co???

Gość gość
uważam,że nie bardzo bo ja nie mam wougle biustu i co mam 15 lat