Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość steskniona zona

Samotna w malzenstwie

Polecane posty

Gość steskniona zona

Mam 26 lat jestem 2 mies po slubie i strasznie tesknie za mezem Plakac mi sie chce moze ktos ze mna pogada

Gość poważnie ??
tez mam 26 lat, 2 miesiace po slubie i tez tesknie :)

Gość poważnie ??
a gdzie maz??

Gość steskniona zona
maz w lozku spi w ciagu dnia gra w gry komputerowe a wieczorem oglada tv potem to juz mowi ze jest zmeczony i klazie sie spac jak mowie ze tesknie to odp ze przeciez spedza ze mna czas np chodzi ze mna na zakupy albo oglada zem mna tv i wtedy mne glaska

Gość kremowkaaa
mam to samo... miesiac po slubie, a nigdy nie czulam sie bardziej samotna,nize teraz....

Gość steskniona zona
nie tak sobie to wszystko wyobrazalam przez prawie 3 lata bylam z nim b szczesliwa 3 mies temu zamieszkalismy razem nic sie nie zmienilo problem pojawil sie kiedy zalozyli nam kablowke i neta

Gość steskniona zona
kremowkaaa a rozmawialas z nim ??

Gość poważnie ??
uuuuuuuu a ja myślałam, że tylko ja tak mam .... Mój mąż pracuje na etacie, potem rodzicom pomaga i tak o to, spedzam z nim czasem i dwie

Gość kremowkaaa
rozmawialam, ale przeciez on jest obok mnie (on przy kompie ja przy laptopie) .... jest przeciez ok ! czasami wybucham, placzze... zmienia sie wtedy na dzien, moze dwa..

Nie chodzi o ilosc spedzanego czasu, ale o jakosc, zrozumienie, wspole potrzeby i zaufanie. Kogo przeanalizowac? :classic_cool:

Gość kremowkaaa
kiedys bylo tak samo, gral godzinami w durne gry, wiec chcialam odejsc. Ale zmienil sie... teraz znow to samo, tylko nie gry, a gra na gieldzie, dorabia sie... daje mi kase, ciuchy, swietne telefony, wielki telewizor.. przeciez mam wszystko... kolezanki mowia, ze jestem glupia, ze jeszcze narzekam

Gość poważnie ??
godziny. Ile kłótni, krzyków było...:( to mi mówi, że egoistką jestem, bo on lubi to co robi ( rodzinny interes). A ja go proszę, żeby mi poświecił czas w 100%. Chociaż te pare h, to niby też mnie przytuli i dawaj pilota i już oczy mu uciekają i nie słucha co mówię...:(

Gość kremowkaaa
czyli na ogół to samo, co u mnie...

Gość poważnie ??
a jak go zaszantażowałam, i stanęło , że do rodziców co drugi dzień będzie jeżdzić, to taki był nieznośny, że chciałam go wyrzucić z domu normalnie z tych nerwów... że niby on śpiący, że go plecy bolą ... albo spał albo narzekał

Gość steskniona zona
tak znam to moj maz jeszcze mowi ze to ja zamykam sie w sobie i dlatego czuje sie samotna a on potrzebuje codziennie grac w gry a wieczorem cchialby ze mna tv poogladac wiecie co codziennie powtarza mi sie jestem taka seksowna ze mu sie podobam zaczepialam go w lozku piescilam ale coz western lecial wiec stwierdzilam ze sie odwroce tylkiem bo tylko mi smutno po filmie poszedl sie wykapac i zasnal bo biedactwo zmeczone ja sie lzami zalewalam widzial ale co tam zmeczony

Gość kremowkaaa
czasami mam wrazenie, ze jestem mu tylk opo to, zeby sie chwalił mną przed kolegami, ludzmi w pracy ... jaką on to ma ladna zonkę, jaką zdolną, jak wiele osiągnęła... a czuje, że spadam na dno.

Gość poważnie ??
steskniona żona, serio ?? ja też tak mam :P zaczepiam, zaczepiam a on nic, bo film leci

I jak sie tak do niego odwrocilas to jego jedna dlon nie powedrowala miedzy twoje uda? oO

Gość kremowkaaa
hah, to ja mam odwtornie. Caly dzien zajety, a wieczorem to on sie kochac chce. a ja czasami wolę, aby poswięcił mi swoją uwagę, porozmawiał, przytulił. Zeby chociaz chwilę ze mną pobył, a nie obok mnie. I dzisi się, że nie mam ochoty na seks...

Gość poważnie ??
;)

Gość poważnie ??
a może my nudne jesteśmy... kremowkaaa a ile jestescie razem ? dlugo mieszkacie juz ?

Gość steskniona zona
a jak bylo u was przed slubem/? my codziennie sie widywalismy maz nawet wczesniej przyjezdzl niz sie umawialismy bo mowil ze teskni pomagal mi w domu duzo spacerowalismy duzo przytulalismy sie czulam ze jestem najwazniejsza oczywiscie kazdy mial tez swoje sprawy ale najpierw bylismy my dzisiaj on mowi ze nie pozwalam mu na zainteresowania bo sie zloszcze jak mam mnie w dupie i gra albo tv na zmiane on nawet jak ja ide sie kapac potrafi wlaczyc ge bo jest okazja ze mnie 10 min nie ma

Gość kremowkaaa
jestesmy razem juz długo, lat 6 dokładnie. Przed slubem teraz mieszkaliśmy kilka miesięcy, i wcześniej 2 lata (wyprowadził się, jak poszło ostro o tee jego gry)

Gość kremowkaaa
On ma dobre serducho. Po prostu taki jest... Będzie, jest więc szczęsliwy. Ja ... chyba nie bylo mi dane szczęście. Nie tak to widziałam. Najbardziej jest mi przykro, gdy znajomi, koledzy, widza mnie wieczorem w sieci i dziwią sie ze taka laska, a siedzi przy kompie a nie z mężem, i że to on jest jakiś dziwny...

Gość kremowkaaa
ja nie chce pieniedzy i zycia w luksusach... Chce zeby teraz do mnie podszedł, wyłączył komputer i po prostu przytulił...

Gość steskniona zona
nie wiem czy jestem nudna kiedys mialam zainteresowania ale teraz nie mam na to czasu wrocilam na studia zeby je dokonczyc mam meczaca prace w dodatku dom na glowie bo maz prawie nic nie widzi ze trzeba posprzatac pranie zorbic itd zostaje nam niewiele czasu po nauce moich zajeciach pracy i obowizkach dlatego tak mi zalezy zeby z mezem czas spedzac ale widac jemu nie zalezy zdalam ostatni egzemin z sesji cieszylam sie jak glupia ze bede miec czas dla meza ze moze jakis wspolny wieczor no ale nie maz mial w planach tv