Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rbdisiisisisi XD

Jestem żałosna, brzydka, zakompleksiona, tępa

Polecane posty

Gość rbdisiisisisi XD

Więc tak mam: - krzywe nogi - krzywy nos - małe oczy - mega trądzik - dosc dużą nadwagę - wypadają mi strasznie włosy - jestem zakompleksiona strasznie - bardzo źle się uczę - ubieram się jak stara baba, bo nie mam kasy na ciuchy Pobije mnie kktoś?

Gość brzydka ona
ja mam tak samo :D

Gość rbdisiisisisi XD
- rucham psa jak sra

Gość rbdisiisisisi XD
spadaj podszywie...

Gość połowa prawiczków
jest od ciebie gorsza :O🖐️ a teraz spierdal w podskokach z racji że masz cipę to zawsze sobie faceta znajdziesz. starczy że zechcesz klękać do miecza i rozkładac utłuszczone uda. jest pełno zboczenców co lubią się pieprzyć z kaszalotami :classic_cool:🖐️

Gość rbdisiisisisi XD
- jak ostatnio byłam na plaży to przybiegli ludzie z greenpeace i wrzucili mnie do zatoki puckiej :

Gość brzydka ona
niby lubią piepszyc pasztetony a jak przychodzi co do czego to zaraz " pokaz fotke" wiec jak to w koncu jest ?:O

Gość rbdisiisisisi XD
ogłoszę się chyba na anonsach w necie "puszysta i wyposzczona szuka przystojnego z własnym lokum" :classic_cool:

Gość brzydka ona
ja chyba załoze worek na głowe pójde na dworzec i rozłoze nogi :O moze chociaz wtedy ktos sie na mnie skusi 😭 :)

Gość no na pewno
ja bym cię pobiła, ale mi się nie chce wyliczać. 🖐️ :classic_cool:

Gość spoko. moge sie na ciebie skuc
skusic o ile masz fajny charakter :classic_cool:🖐️

Gość brzydka ona
charakter mam w pyte :classic_cool: to gdzie i kiedy robimy pierwsza dworcowa ustawke ?? 👄

Gość na warszawie wschodniej
za tydzień o 21 :classic_cool:

Gość brzydka ona
zgodzisz sie na grupowy seks ? :classic_cool: bo kolezanki z topiku pewnie tez sa zainteresowanee ? :D do warszawy mam daleko ,spotkajmy sie gdzie posrodku :D

Gość przebywasz w jakimś
przestań się obżerać to cera się poprawi, schudniesz , włosy przestaną wypadać i już twoja lista stopi się o połowę :D

Gość gvbhnjkmljhbvghbnjm
a ja mam: -jestem gruba, choc nie mam nadwagi -tez mam tradzik, wyglada czasami jak trad; i nie mam kasy, zeby go wyleczyc -tez nie mam kasy na ciuchy -mam problem ze studiami, duzy problem -takze wypadaja mi wlosy a nawet mam zakola- jak mezczyzna i nie stac mnie, zeby to leczyc -mam wlosy na twarzy, ktore na szczesie depiluje laserem -mam garba Chyba Cie pobilam.

Gość brzydka ona
chyba odstraszylam jedynego adoratora 😭 jakby co dziewczyny za tydzień o 21 w pólwie drogi ustawiamy sie na homoseksualne miziańśko 👄 ❤️ 🌼 :D:D:D

Ze 2 możesz jeszcze zabrać. :classic_cool:🖐️ Z 3 wyposzczonymi brzydulami powinienem sobie poradzić :classic_cool::P

ja tez mam daleko do warszawy :classic_cool: ale na wschodniej to sa niezłe krzaczory :classic_cool: wiec można wziąć w nocy za łeb i...:classic_cool:🖐️

Gość Pochyłe drzewo
Ja mam za to inny problem też bardzo bolesny bo jak tylko natrafię na jakieś wredne osoby (a prawie w każdym towarzystwie jest co najmniej jedna taka) to nikomu nie zrobią takiej krzywdy jak mi. I tu się sprawdza powiedzenie "Na pochyłe drzewo wszystkie kozy skaczą". To bardzo boli, że ja mam być tym wyjątkiem, nie kto inny tylko ja.

Gość LOP - liga obrony prawiczków
Postuluje o nieszarganie naszego imienia tylko z tego powodu iż mamy problemy w znalezieniu partnerki seksualnej. Zachęcamy również do spotykania się z nami, mimo pewnej ułomności fajne z nas chłopaki :classic_cool: ps. wiem że jedna z brzydul to PŚP niezalogoawna :classic_cool:

Gość Pochyłe drzewo
Ja się nie umiem odnaleźć w tym świecie.

Gość florecita
nie przesadzajcie dziewczyny wszytsko da sie zrobic:)