Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monis190

mam problem z wagą łazienkową

Polecane posty

Gość monis190

Dziewczyny! Mam wagę elektroniczną i nie wiem czy mogę jej ufać. Wcześniej ważyłam się na zwykłej mechanicznej i pokazywała 69 kg zazwyczaj, po większej uczcie typu święta bywało i 72 :D, ale potem wracało do normy (pomijam dni przed okresem, gdzie zawsze ważę więcej). Teraz mam elektroniczną i nie wiem co mam myśleć. Pokazuje wagę co dzień inną, raz 74, raz 72, raz 70... Zawsze więcej od tamtej, ale dziwi mnie, że np jednego dnia ważę na niej 72,5 a na drugi dzień 74.6. I dodam, że ważę się o jednej porze dnia, z rana na czczo i po siusianiu. Na tamtej wadze wyniki wychodzą dalej takie same, a na tej nie... A najlepsze jest to, ze jak sprawdzilam na niej pomiary tkanki tłuszczowej, wody i mięsni, to wyszlo mi razem 112% :) Jaką wagę polecacie? Macie ze swoimi takie problemy?

Gość wagawaw
ja przy wadze 54 kg mam wahania codziennie 0,3 - 0,8 kg wiec przy twojej masie moga byc wieksze. Waze sie obecnie raz na 1- 2 tyg. codzinne wazenie to specyficzne hobby i chyba juz sama widzisz ze nie ma to za duzo sensu ;)

Gość monis190
Stoi w tym samym miejscu w lazience, na kafelkach.

a wiesz dlaczego wiem że u mnie waży idealnie? :-) moze to śmieszne ale stawiam na niej kilogram cukru i pokazuje mi że jest równy kg raz tylko pokazało dwa deko mniej no być moze przez ubytek już przy pakowaniu i zawsze tak sprawdzam stawiam :-) i już wiem kiedy stoi źle i czy dobrze za każdym razem waży czasem jak cukru nie mam to butelkę z woda też moze być