Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jennifer Aniston

jak się pierze

Polecane posty

Gość Jennifer Aniston

w pralce ? Pytam serio powiedzcie mi co z czym można prać, w jakiej temp i na ile czasu ? Najgorsze jak sa rozrysowane programy, jest ich z 10 to już nic nie wiem :(

Gość omegaaaa
każda pralka ma instrukcję obsługi. jak nie masz to ściągnij z neta :P

Gość Jennifer Aniston
nieeee :O:O:O:O:O ja i tak nie ogarniam tkanin, jak to segregować :O:O:O jestem aspołeczna

Gość Czara Goryczy
ja segreguję na kolory...tkaniny mniej więcej wszystko jest na bazie bawełny więc luz. osobno białe rzeczy potem idą kolory osobno spodnie, skarpety z reguły 30 stopni i jakiś dowolny program pościel ręczniki w większej temperaturze.

Gość Boże tylko siły mi nie dawaj..
....bo jak mi dasz siłe to mu PRZYPIERDOLĘ :P ------------------------------------------------------------------------- a czytać umiesz? :D kolory rozróżniasz? :P to ciemne osobno i jasne osobno :O a na metkach tkanin masz znaczki w jakiej temperaturze można je prać

Tkaniny się prosto segreguje. Jasne do jasnych, ciemne do ciemnych. Swetry i delikatne osobno. Dobierasz odpowiedni program i jedziesz. Na ubraniach masz metki i tam jest napisane, w jakiej temperaturze nalezy je prać. Jak czegoś nie jesteś pewna, pierzesz w programie dla delikatnych tkanin, czy wełny. Temperatura 40 stopni. Jeszcze jakieś pytania ? :D

Gość Jennifer Aniston
Moja pralka ma 40 lat i wszystkie napisy są po rosyjsku, pomógł by ktoś z przetłumaczeniem?

Gość Boże tylko siły mi nie dawaj..
....bo jak mi dasz siłe to mu PRZYPIE**OLĘ ----------------------------------------------------------------------- nie pierdol, wtedy z pralek były tylko Franie :classic_cool:

Gość Jennifer Aniston
hahahah rosyjski znam podszywaczu mama mi zawsze prała a jestem teraz w sytuacji ze mam wyprać, a przecież się nie przyznam że nie umiem :O:O a skarpety same, tak ? można białe z kolorowymi i czarnymi ? a można razem ze spodniami ? czyli białe majty mogą być prane z białymi bluzkami i koszulami ?

Gość Jennifer Aniston
Boże boję się że ja to wszystko mi się skisi albo nie wiem co :O

Gość Czara Goryczy
tak majtki możesz z kolorową bawełna a skarpety ze spodniami

Gość Jennifer Aniston
doznałam wizji, chyba już wiem jak to uczynię, niech moc będzie ze mną' dzięki wszystkim znającym sztukę prania automatycznego 🖐️

Dasz radę Jennifer. To nic trudnego. Trzeba się tylko przemóc. Jak umiesz obsłużyć komputer, to i z pralką dasz radę :D