Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmeeaaann

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość mmeeaaann

Co byście zrobiły, gdyby wasz facet twierdził,ze nie chce brać ślubu, nie jest to dla niego ważne itp. Mimo, ŻE ze swoją eks miał w planach się żenić... ja jestem w takiej sytuacji i nie wiem co myśleć faceci to jednak świnie.

Gość DruidMorales
niestety ale jesteś dla niego tylko laską na pocieszenie, a on cały czas rozgląda się nad wartościowa kandydatką na żonę .. przykro mi :/

Gość mmeeaaann
podobno mnie kocha...

Gość mmeeaaann
podobno mnie kocha...

Gość DruidMorales
kocha cię w łóżku, a jak skończy to śpi

Gość gsgdh
a ile jestescie razem?? Bo moze pol roku a ty wymagasz niemozliwego? :D hah

Gość mmeeaaann
mi też jest przykro... jesteśmy prawie rok.

Gość gsgdh
no to sorry, ale to nie jest na tyle dlugo aby planowac slub. Daj facetowi troszke czasu.. widocznie jest jednym z tych ktory ma troche oleju w glowie i chce byc na 100% pewny, ze jestes ta wlasiwa i na na cale zycie. A ze swoja byla ile byl, ze chcial sie zenic/?

Gość delicja3
Facet potrzebuje czasu, chce byc na 100% pewny czy jestes tą własciwą. Najgorsza rzecza jaką możesz zrobic, to popędzac go. Nie słuchaj ludzi, którzy mówią, że nie traktuje Ciebie poważnie- gadają głupoty. Gdyby nie traktował Ciebie poażnie to już dawno podziękowałby Ci za współpracę. Głowa do góry i nie myśl o tym za dużo. Żyj, ciesz się życiem przy boku ukochanego i reszta sama się potoczy ;) Szczęścia życze;)!

Gość gsgdh
a wlasciwie to dlaczego tak bardzo i tak szybko chcesz tego slubu?? No wlasnie nie sluchaj tych zazdrosnic samotnych :P

Gość gsgdh
ile macie lat??

Gość mmeeaaann
przecież nie chodzi mi o to,żeby się od razu żenić, bo tez nie jestem taka głupia. dla mnie może to być nawet za 5 lat. on często mówi o wspólnym zamieszkaniu, dzieciach. raz nawet się pytał kiedy bym chciała się zaręczyć. ja go nie zmuszam do niczego. małżeństwo to jest tez jakieś poczucie bezpieczeństwa w przyszłości. a ze swoją eks był 2 lata. i co wychodzi na to, że ja chyba jestem gorsza

Gość mmeeaaann
kurde, chodzi mi o sam fakt bycia małżeństwem. wcale mi się nie śpieszy do tego. ale nie chce być za 20 lat ciągle tylko jego dziewczyna,albo narzeczoną

Gość gsgdh
koles najwyrazniej sie poprzednim razem zrazil i teraz woli byc ostrozniejszy. Moze zle to ujal. a wlasciwie to powinnas pogadac o tym z nim otwarcie. Bo jelsi naparwde przestalo byc to dla niego wazne a dla ciebie wrecz odwrotnie to moze miedzy wami dojsc do wielu sprzeczek a co za tym idzie mozecie rozstac sie ;/

Gość mmeeaaann
zastanawiałam się czy my pasujemy do siebie w ogóle. następnym razem zapytam go wprost : dlaczego z jego eks chciał się ożenić ,a ze mną w przyszłości nie chce (bo dlatego najbardziej mi przykro). Pewnie odpowie coś w stylu,ze wtedy był młodszy i głupszy, tak najlepiej przecież się wytłumaczyć:-O Najgorsze jest to,ze raz byliśmy u kogoś i był temat jakiegoś ślubu, a on od razu swoje gadki, ze my nie będziemy brać ślubu itp.