Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lambda

Wykruszyli mi się znajomi i nie bardzo mam gdzie poznać nowych :(

Polecane posty

Czy ktoś ma podobną sytuację ? Jestem na ostatnim roku studiów, mam narzeczonego, z którym spędzam większość czasu i generalnie nie potrzebuje towarzystwa, jednak miło jest się z kimś od czasu do czasu spotkać. Znajomi albo zostali w rodzinnym mieście albo powyjeżdżali za granicę, niektórzy nas zawiedli itd. Obecnie już nie mamy wspólnych znajomych... Na studiach są już paczki i ciężko jest mi się kimś bliżej zakumulować. Znajomi pary też z różnych powodów się ulotnili, różne plany osobiste, zawodowe - wszyscy się porozjeżdżali ... Smutno mi jakoś ...

Gość marta.21.
ciesz sie przynajmniej masz faceta...

tak, ale nie chce prowadzić życia emeryta ... przyjaciele są potrzebni

Gość Magdulasek........
mam tak samo :(

znany problem ludzi koło 25-30 nie ma już szkół , imprez to i o przyjaciół trudniej. jakoś po studiach trudniej przychodzi nawiązywanie relacji , jest tu jakiś socjolog może to wytłumaczy :classic_cool: na coś się wreszcie przydacie :classic_cool:

No to jak temu zaradzić, jesteśmy już dwie może coś wymyślimy ? ;)

Gość do lambdaaaa
słuchaj lambda niekórym juz tak zostaje w zyciu :-( ja tez mialam tak jak Ty i juz nie poznałam nikog nowego bo wszedzie ludzie jakoś połączeni w paczki; a mam juz pod 30 tez smutno, bo czasem ktos przyjedzie i sie spotkasz ale to raz na rok.... wiec nie wiem zapisuj sie na kólka itp bo mi juz tak zostalo-zycie bez znajomych

Gość agnie s z k a..
nikt sie z wami nie chce zadawać pewnie liżecie sie na imprezach taki wasz los gnijcie forever toghether w swoim sosie własnym

przepraszam Agnieszko, ale ja nie lubię rozmawiać z ludźmi niedojrzałymi społecznie, dlatego nie fatyguj się zamieszczając tu wpisy :) ja nigdy nie ''lizałam się na imprezach'' do lambdaaa - nie musi tak być, ja jestem urodzona optymistką i wierzę, że z każdej sytuacji jest wyjście :) masz dopiero 30 lat to nie jest dużo! wiem, że najważniejsza jest i tak ta druga połówka, ale lubię się spotykać z ludźmi

Gość marta.21.
jesteś nudną fifką twój facet pewnie też wiem, że najważniejsza jest i tak ta druga połówka: idiotka bez celu i ambicji tylko uczepić sie nogi faceta :o

sama nie wiem, jaki to ma związek :) hm, nie znasz mnie a oceniasz - ja nie jestem tutaj po to zeby sie tlumaczyc, mam ambicje, calkiem dobre wyksztalcenie i sporo zaintereswowan, zawsze bylam lubiana, chodzi po porstu o to, że moi znajomi i przyjaciele w wiekszosci pwyjezdzali do innych miast.

poza tym - Ty mi mowisz o ambicjach i 'uczepieniu sie nogi faceta' a sama szukasz na innymi topiku faceta, ktory bedzie ci placil za seks ... Ludzie tutaj sa dziwni - szukaja tylko zaczepki i wszystkich obrazaja, ludzie ogarnijcie sie, macie spore problemy i zalecam wizyte u psychologa :) tyle.

Gość do lambda
chodzilo mi o to,ze niektórym \tak zostaje :-O zycie bez znajomych i juz:-O sama widzę po sąsiadach połowa prowadzi zycie towarzyskie polowa nie:-O nie wsyztskim się ujaje towarzysko:-O

hm, prawda ale jest tak dlatego, ze niektorzy nie potrzebuja towarzystwa, po prostu lubia samotnosc. Padł jesden dobry pomysł - zapiszę sie na jakies zajecia dodatkowe :)